Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Έζησαν ονειρεμένες διακοπές α λα… Baywatch στην Κρήτη! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Κρήτη
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το ήθελαν χρόνια, το σχεδίαζαν μήνες, αλλά τελικά κατέφεραν να ζήσουν όλες τις στιγμές που ονειρεύονταν κατά την διάρκεια του Χειμώνα. Μία παρέα Άγγλων είχε καιρό ξεχωρίσει την Κρήτη ανάμεσα σε τόσους άλλους προορισμούς και με όσα βλέπουμε να απόλαυσε στο παρακάτω βίντεο, πολύ καλά έκαναν.

Οι άκρως εντυπωσιακές παραλίες, οι ατέλειωτες αμουδιές και οι γνωστές σε όλο το κόσμο λιμνοθάλασσες πρόσφερουν το κατάληλο τοπίο για χαλάρωση και αυθεντική αναζωογόνηση…

Ο Jack λοιπόν είχε υποσχεθεί στην φίλη του πως αυτό το καλοκαίρι θα βρουν το χρόνο για διακοπές στην Κρήτη και θα ζήσουν τις δικές τους στιγμές “baywatch” στις πιο όμορφες παραλίες του νησιού. Το απέραντο γαλάζιο, τα γραφικά χωριά και το σπάνιας ομορφιάς τοπίο στο Μπάλο θα τους μείνουν σίγουρα αξέχαστα.

Εικόνες που οπωσδήποτε ήθελα να κρατήσουν για πάντα ζωντανές και για το λόγο αυτό έκαναν το ταξίδι τους μια σύντομο μα αντυπωσιακό βίντεο. Τα εναέρια πλάνα από drone απογειώνουν τις αισθήσεις και μας κάνουν να ζηλεύουμε που δεν μπορούμε να απολαμβάνουμε καθημερινά τις παραλίες της Κρήτης!

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσαν στο youtube κανάλι του και απολαύστε:

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ