Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση minoan

ΚΡΉΤΗ

Προσφυγή στο ΣτΕ για αλλαγή χάραξης στο τμήμα Βρύσες – Ατσιπόπουλο του νέου ΒΟΑΚ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επί της ουσίας είναι μια από τις αρκετές περιοχές στην Κρήτη που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα και έχουν τα ίδια ή παρόμοια αιτήματα (περνάει ο δρόμος μέσα από τα χωριά τους), ενόψει της έναρξης του μεγάλου έργου για την Κρήτη.

Μάλιστα, στο αίτημά τους τονίζουν ότι η αλλαγή χάραξης θα έχει μικρότερες συνέπειες για το περιβάλλον.

Ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Φυλακής και Δραμιων Ιωάννης Ντουροπολάκης απέστειλε, προ ημερών, έγγραφο προς το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Αποκορώνου ζητώντας να γίνει προσφυγή στο ΣΤΕ για ακύρωση των περιβαλλοντικών όρων του έργου για τον ΒΟΑΚ τμήμα Βρύσες Ατσιπόπουλο.

Μιλώντας ο ίδιος στο Flashnews.gr τόνισε ότι από την πλευρά της αντιπεριφέρειας Χανίων και του αντιπεριφερειάρχη Νίκου Καλογέρη έλαβε αρνητική διάθεση και απάντηση σε σχέση με το αίτημα της κοινότητάς τους. Ουσιαστικά ο κύριος Καλογερής έδειξε κατανόηση στα αιτήματά τους αλλά αρνητική διάθεση σε μια έμπρακτη κίνηση να τους στηρίξει και να έρθει σε δικαστική αντιπαράθεση με τις ληφθείσες κυβερνητικές αποφάσεις στο ΣτΕ.

Το γεγονός αυτό φυσικά έχει θορυβήσει τους κατοίκους της περιοχής.

Από την άλλη πλευρά, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας ανέφερε στο Flashnews.gr ότι ο δήμος Αποκορώνου θα καταθέσει μέσω του νομικού του συμβούλου, ένσταση στο ΣτΕ, για αλλαγή της χάραξης.

Ενδεχομένως, εντός του μηνός να υπάρξουν εξελίξεις.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ