Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

11 καφετέριες στο Ρέθυμνο που ομορφαίνουν το 24ωρό μας! | ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Δημοσιεύτηκε

στις

Καφετέριες Ρεθύμνου
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη χώρα που ο καφές είναι πραγματική μυσταγωγία, στη χώρα που όταν λες «πάμε να πιούμε ένα καφεδάκι στο τσακ-μπαμ» γνωρίζεις εκ των προτέρων ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσετε λιγότερο από τρίωρο, στη χώρα που το δίπολο καφές-τάβλι κρατούσε για δεκαετίες το σκήπτρο του εθνικού σπορ…

Σε αυτή τη χώρα, λοιπόν, στην Ελλάδα της γενοκτονίας, όπου τρισεκατομμύρια καλαμάκια έχουν θυσιαστεί στο βωμό του παρεΐστικου χαβαλέ και του ανελέητου κους-κους, ο καφές είναι μια υπόθεση τεράστια!

Γράφει ο Κώστας Ηλιάδης για το Daynight.gr

Και στο Ρέθυμνο εννοείται πως η υπόθεση «καφές» αυτή γιγαντώνεται ακόμη περισσότερο. Δεν ξέρουμε αν αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πρόκειται για μια από τις πλέον ζωντανές φοιτητουπόλεις της χώρας (αν και σίγουρα θα παίζει κι αυτό τον το ρόλο του), αλλά ο καφές στο Ρέθυμνο ενδεχομένως και να χτυπάει -αν τα βάλουμε στο ζύγι- ακόμη και τη δίψα για αυτήν την ίδια την ρακή!

Αν σκεφτείς όλα τα παραπάνω, φαντάζει λογικό οι λογής-λογής καφετέριες που υπάρχουν στην πόλη μας, να αποτελούν στην πλειοψηφία τους διαμαντάκια. Προσεγμένα και ποιοτικά, ελκύουν κόσμο σε ένα καθημερινό και πολύωρο πέρα-δώθε, με ανθρωποφυλές για κάθε γούστο: φοιτητές που ξαποσταίνουν από το ανελέητο διάβασμααχαχαχα (σόρι), ντόπιοι σε παρεάκια των οποίων η σύνθεση αλλάζει σε χρόνο ντε τε, άμαθοι τουρίστες που καταπίνουν τον καπουτσίνο σε εξίσου γρήγορο χρόνο.

Μεγαλώσαμε και συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε μέσα στις καφετέριες, σε αυτά τα νεοελληνικά κέντρα κοινωνικοποίησης. Σκεφτήκαμε, λοιπόν, εδώ στο Daynight να σου… πετάξουμε το μπαλάκι και να μας πεις ντόμπρα και σταράτα το εξής:

Ποια καφετέρια του Ρεθύμνου ομορφαίνει περισσότερο το 24ωρό σου;

(Ψήφισε πατώντας το κουμπάκι που βρίσκεται δεξιά από το όνομα κάθε καφετέριας)

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ