Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ζωφόρων, παρουσιάζει ένα σατιρικό βίντεο με αφορμή τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης, που θα γίνει την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στο Αρκαλοχώρι.

Το βίντεο έχει τίτλο “Σήκω μπλιό από την καρέκλα” και συμμετέχει με ενθουσιασμό και μεράκι μεγάλος αριθμός κατοίκων του χωριού κάθε ηλικίας.

Σημαντική συνεισφορά στο βίντεο έχει ο γνωστός ηθοποιός Πέτρος Μπουσουλόπουλος, ο οποίος συμμετείχε εθελοντικά για να βοηθήσει τη δημιουργική αυτή προσπάθεια.

 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ζωφόρων που συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια λειτουργίας και δράσης, θα κερνάει μαζί με άλλους 5 Πολιτιστικούς Συλλόγους της περιοχής παραδοσιακούς μεζέδες στο ανοιχτό θέατρο Αρκαλοχωρίου μετά το φημισμένο για πολλούς λόγους αγώνα της Κρήτης. Εκατοντάδες μπουκαλάκια με ρακή θα μοιραστούν στους συμμετέχοντες αθλητές του Ημιμαραθωνίου Κρήτης.

Η αξιέπαινη προσπάθεια ανάδειξης της Κρητικής φιλοξενίας από την οργανωτική επιτροπή του Ημιμαραθωνίου Κρήτης, ενισχύεται εντυπωσιακά από τους Συλλόγους των γύρω από το Αρκαλοχώρι χωριών, όπου περνάει η διαδρομή του αγώνα. Ιδιαίτερα τώρα που συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον καταστροφικό σεισμό του Αρκαλοχωρίου, η ανάγκη για χαρά, αισιοδοξία και δημιουργικότητα, είναι ακόμη εντονότερη στους κατοίκους της ενδοχώρας του Ηρακλείου Κρήτης.

Πηγή: cretalive

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ