Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

6 Ρεθυμνιωτάκια που αρίστευσαν στις Πανελλήνιες «ανοίγονται» στο Daynight.gr!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κόπος, μόχθος, θυσίες, άγχος, αγωνία… Και να τη, ξεπρόβαλε η επιβράβευση!

Ο λόγος για χιλιάδες μαθητές που έμαθαν χθες τα αποτελέσματα των Πανελληνίων και ήδη καταστρώνουν σχέδια και όνειρα για το μέλλον τους.

Ανάμεσά τους και πολλά Κρητικόπουλα, που έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν για τις επιδόσεις τους.

Οι μαθητές του φροντιστηρίου «Διδασκαλείο» στο Ρέθυμνο που πέτυχαν υψηλές βαθμολογίες σε μια ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική χρονιά, μιλούν στο Daynight.gr για την εμπειρία τους:

Μαριάννα Ρασούλη

Έχοντας συγκεντρώσει έως 18.640 μόρια που της εξασφαλίζουν την είσοδό της στη Νομική Αθηνών, η Μαριάννα νιώθει ευχαριστημένη και ανακουφισμένη που ολοκληρώθηκε με επιτυχία η προσπάθειά της. «Είναι μεγάλος ο αγώνας, γεμάτος άγχος και αγωνία  για όλους τους μαθητές, αλλά πιστεύω ότι είναι σημαντικό να κάνει κάποιος διαλείμματα και να παραχωρεί ελευθερίες στον εαυτό του», επισημαίνει η Μαριάννα. Επιπλέον, θεωρεί πως «με πρόγραμμα και σωστό πλάνο έχει τη δυνατότητα να πετύχει κάθε παιδί τον στόχο του».   

 

Κωνσταντίνος Κωνσταντουλάκης

Πετυχαίνοντας έως 18.260 μόρια ετοιμάζεται να φοιτήσει στη Φιλολογία, μια σχολή που προϋποθέτει ισχυρές βάσεις στα λατινικά και τα αρχαία, όπου αρίστευσε ο Κωνσταντίνος. «Ήταν μια αρκετά δύσκολη και ψυχοφθόρα εμπειρία, που επιφέρει σωματική και πνευματική κούραση», μας εξηγεί ο Κωνσταντίνος. Ωστόσο, η προσήλωση στον στόχο του ήταν η κινητήριος δύναμη για να πετύχει το όνειρό του. Θεωρεί πως η διαδικασία αξίζει τον κόπο, προκειμένου να κατορθώσει κανείς αυτό που επιθυμεί και συστήνει «υπομονή και αφοσίωση στον στόχο».

 

Σταματάκης Δημήτρης

Ο Δημήτρης είχε διαλέξει νωρίς την κατεύθυνση που του άρεσε και γι’ αυτό κατάφερε με θέληση και επιμονή να πετύχει έως 18.195 μόρια, βάζοντας ως πρώτο στόχο την Ιατρική Σχολή και έχοντας ως δεύτερη επιλογή του την Κτηνιατρική. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκανα. Η Σχολή ήταν δική μου επιλογή και γι’ αυτό έμεινα συγκεντρωμένος στον στόχο μου. Πιστεύω ότι αξίζει να δίνει κανείς το εκατό τοις εκατό του εαυτού του, ώστε να πετύχει αυτό που θέλει», αναφέρει  ικανοποιημένος ο Δημήτρης.

 

Άννα Λούζι

«Η Νομική ήταν εξαρχής ο στόχος μου και με τη βοήθεια των καθηγητών κατάφερα να τον πετύχω», δηλώνει η Άννα, που μετά την ανακοίνωση των βαθμών διαπίστωσε πως συγκεντρώνει  έως 17940 μόρια και δεν κρύβει τη χαρά και τον ενθουσιασμό της για το αποτέλεσμα. «Παρά τις δυσκολίες της χρονιάς κατάφερα να ανταπεξέλθω στις προσδοκίες μου», μας λέει, ενώ τονίζει  πόσο σημαντική ήταν η υποστήριξη των ανθρώπων γύρω της, προκειμένου να έχει επιτυχία ο αγώνας της και να ανταμειφθούν οι κόποι της.

 

Σοφία Γασπαράκη

Η Σοφία θα επιλέξει να σπουδάσει στο Τμήμα Βιολογίας στο Ηράκλειο, εφόσον συγκεντρώνει έως 17720 μόρια. «Μου αρέσει πολύ το μάθημα της Βιολογίας, γι’ αυτό και διάλεξα τη συγκεκριμένη κατεύθυνση», αναφέρει η Σοφία, που μας εξηγεί ότι τη βοήθησε πολύ το γεγονός ότι έλυνε πολλές ασκήσεις σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Σύμφωνα με την προσωπική της εμπειρία ήταν μια κουραστική χρονιά με ένταση, ξενύχτια και πολύ άγχος, αλλά αξίζει, όπως σημειώνει η Σοφία, «να διαβάσει κανείς και να εστιάσει στα μαθήματά του, γιατί το αποτέλεσμα θα δικαιώσει την προσπάθειά του».

 

 

Γιάννης Ποθητός

Ο Γιάννης που επιθυμεί να φοιτήσει στη Σχολή της Πυροσβεστικής, κατόρθωσε να συγκεντρώσει έως 17.585 μόρια. Σύμφωνα με τον ίδιο, η χρονιά ήταν αρκετά δύσκολη και απαιτούσε θυσίες, θέληση και επιμονή. «Σταμάτησα τον αθλητισμό και μείωσα τις εξόδους», λέει ο Γιάννης, που με πολλή προσπάθεια πέτυχε τον στόχο του. Συμβουλεύει τους μαθητές που μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία «να μην επηρεάζονται από τον περίγυρό τους, να πιστεύουν στον εαυτό τους, αλλά και να κάνουν πράγματα που τους ευχαριστούν κατά τη διάρκεια της χρονιάς».

 

To Daynight.gr, η διεύθυνση και οι καθηγητές του Διδασκαλείου εύχονται σε όλα τα παιδιά υγεία, πρόοδο και πάντοτε επιτυχίες στη ζωή τους!

Διδασκαλείο, Δημοκρατίας 6, Ρέθυμνο
site
facebook
Τηλ. 2831 100 124, 697 333 5986 Χαμαράκης Γιώργος

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ