Βρειτε μας στα Social Media

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τελικά τα smartphones μας παρακολουθούν;

Δημοσιεύτηκε

στις

κινητά
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όπως θα έχετε παρατηρήσει όταν μιλάτε για κάτι που θέλετε να αγοράσετε ή να επισκεφθείτε, σας εμφανίζονται διαφημίσεις στα social media σχετικά με αυτό για το οποίο μιλήσατε δίπλα στο smartphone σας.

Ελάτε να μάθουμε τι είναι τα voice cookies και πως λειτουργούν:

Τα voice cookies μπορούν και αποθηκεύουν πληροφορίες από συζητήσεις μεταξύ ατόμων που γίνονται κοντά σε συσκευές όπως smartphones και tablets. Όταν χρησιμοποιούμε τις προκαθορισμένες ρυθμίσεις των συσκευών μας όσα λέμε μπορεί να ηχογραφούνται από το μικρόφωνο, αρκεί να βρισκόμαστε σε απόσταση μικρότερη του ενός μέτρου.

Αρχικά αυτό γίνεται για να βοηθήσουν τους χρήστες με κάποιο αίτημά τους, αλλά και για να στραφούν τα social media στις ανάγκες του χρήστη.

Αυτό γίνεται μέσω εφαρμογών εικονικής βοήθειας μέσω φωνής, όπως το Siri, το google assistant και άλλες οι οποίες έχουν ως σκοπό να βοηθήσουν τους χρήστες ακούγοντας τα αιτήματά τους για κάποια κλήση, κάποιο sms ή μια λίστα υποχρεώσεων. Επίσης υπάρχουν εφαρμογές που εγκαθιστούν οι χρήστες και έχουν πρόσβαση στο μικρόφωνο της συσκευής, και συλλέγουν πληροφορίες, όταν συζητάμε.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ