Βρειτε μας στα Social Media

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Οδηγός φορτηγού μπήκε στο πλοίο για Κρήτη με φορτίο «βόμβα»!

Δημοσιεύτηκε

στις

πλοίο
Φωτογραφία αρχείου
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την ώρα που όλη η Ελλάδα παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα τη προσπάθεια κατάσβεσης του Euroferry Olympia και τις απεγνωσμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό εγκλωβισμένων οδηγών, ένα πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά προς το Ηράκλειο μετέφερε εν αγνοία της ακτοπλοϊκής εταιρίας και των Λιμενικών Αρχών ένα φορτίο «βόμβα»!

Φορτηγό ψυγείο που μετέφερε παράνομα ποσότητα «μαμούθ» από κάρβουνα αλλά και διαλυτικά διαφόρων υλών από τον Πειραιά, βρέθηκε σε έλεγχο των λιμενικών στο Ηράκλειο και μάλιστα υπήρξε και σύλληψη.

Η υπόθεση γίνεται ακόμα πιο σοβαρή εάν ληφθεί υπόψη ότι το κάρβουνο ανήκει στην κατηγορία των υλικών που μπορούν να προκαλέσουν αυτανάφλεξη!

Από ειδικούς θεωρείται ως ένα από τα πιο επικίνδυνα φορτία που για να μεταφερθεί- λογω της αυτανάφλεξης και απαιτούνται ειδικές διαδικασίες για να μεταφερθεί. Σε συνδυασμό μάλιστα με τις διαλυτικές ουσίες, που υπήρχαν στο φορτηγό όχημα, μπορεί κανείς να μιλήσει για φορτίο… θανάτου.

Ο ιδιοκτήτης του φορτηγού συνελήφθη και θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη, ενώ υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι έχει και στο παρελθόν απασχολήσει τις Αρχές για τον ίδιο λόγο!

Πηγή: «εφημερίδα» Πατρίς

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ