Βρειτε μας στα Social Media

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Συνέλαβαν Κρητικό που «δάγκωνε» επιχειρηματίες – Γόνος γνωστής οικογένειας

Δημοσιεύτηκε

στις

απάτη
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το μεγαλύτερο ίσως χτύπημα που έχει δοθεί τα τελευταία χρόνια σε απατεώνες του διαδικτύου κατάφεραν σύμφωνα με πληροφορίες αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου, οι οποίοι σύμφωνα με τις ίδιες πηγές προχώρησαν και σε μία σύλληψη δράστη που κατάφεραν να αποκομίσουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Θύματά τους και γνωστοί επιχειρηματίες της Κρήτης, οι οποίοι είδαν από την μία στιγμή στην άλλη να χάνουν από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς χιλιάδες ευρώ. Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι η πρώτη φορά που γίνεται μια τόσο μεγάλης κλίμακας επιχείρηση της Αστυνομίας για την αντιμετώπισης αυτής της μορφής του εγκλήματος.

Δράστες είναι ένας κάτοικος Ηρακλείου και δύο άτομα που δεν διαμένουν στην Κρήτη, και η δράση τους ξεκινά από τις 24 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 4 Οκτωβρίου. Οι κατηγορούμενοι αναζητούσαν τραπεζικά στοιχεία των θυμάτων τους, στοιχεία που αφορούσαν μεταξύ άλλων και στην παράδοση καρτών ΑΤΜ τραπεζών. Οι δράστες εντόπιζαν επιχειρηματίες και παρουσίαζαν ψευδή γεγονότα ως αληθινά, αναφέροντας ότι είναι πελάτες τους.

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγει μετά από καταγγελία γνωστού επιχειρηματία της Κρήτης, ο οποίος έχασε από δύο τραπεζικούς του λογαριασμούς περισσότερα από 100 χιλιάδες ευρώ.

Ο ένας εκ των δραστών εντοπίστηκε σε καφετέρια του Ηρακλείου ενώ βρέθηκε πλήθος πειστηρίων μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι του.

To συνολικό κέρδος τους υπερβαίνει τις 160 χιλιάδες ευρώ.

πηγή: creta24.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ