Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση minoan

ΚΡΉΤΗ

Η απόλυτη απόδραση από την καθημερινότητα στο ιστορικό Φραγκοκάστελλο | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θα είμαστε ψεύτες αν πούμε πως είδαμε αυτό το βίντεο από την παραλία στο Φραγκοκάστελλο  και δεν ζηλέψαμε. Ο Γιάννης Ψαρουδάκης έκανε την καλύτερη επιλογή προκειμένου να ξεφύγει για λίγο από την καθημερινότητα και να απολαύσει την απόλυτη ηρεμία στο μοναδικό αυτό κρητικό τοπίο. Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, οι εικόνες δεν χρειάζονται ιδιαίτερα σχόλια καθώς μιλάνε από μόνες τους.

Προορισμός το θρυλικό Φραγκοκάστελλο με όλα τα απαραίτητα για μια αξέχαστη διανυκτέρευση. Σκηνή, μεζεδάκια και φυσικά ελληνικός καφές για το πρωινό ξύπνημα πλάι στο κύμα. Έπειτα από την απόλυτη χαλάρωση, σειρά είχε η επίσκεψη στο κάστρο που κάθε καλοκαίρι αποτελεί αξιοθέατο για χιλιάδες τουρίστες που επισκέπτονται την περιοχή των Σφακίων.

Έπειτα από τόσο χρόνια που το έχουν εγκαταλείψει οι Ενετοί, παραμένει μια ιδιαίτερη αύρα που δεν συναντάς σε κάθε άλλο αξιοθέατο που μπορείς να επισκεφτείς. Οι θρύλοι που ακούμε από μικρά παιδιά στην Κρήτη σαφώς και επηρεάζουν την περιήγησή μας στα στους διαδρόμους και τις επάλξεις του κάστρου…

Η ιστορική περιοχή που έχει γεννήσει αμέτρητους θρύλους και περίεργες ιστορίες, συνεχίζει να αποτελεί κάτι περισσότερο από ένα όμορφο σημείο της Κρήτης!

Δείτε το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο youtube και απολαύστε μια απόδραση στο Φραγκοκάστελλο:

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ