Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Η απόλυτη απόδραση από την καθημερινότητα στο ιστορικό Φραγκοκάστελλο | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση
0 Shares

Θα είμαστε ψεύτες αν πούμε πως είδαμε αυτό το βίντεο από την παραλία στο Φραγκοκάστελλο  και δεν ζηλέψαμε. Ο Γιάννης Ψαρουδάκης έκανε την καλύτερη επιλογή προκειμένου να ξεφύγει για λίγο από την καθημερινότητα και να απολαύσει την απόλυτη ηρεμία στο μοναδικό αυτό κρητικό τοπίο. Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, οι εικόνες δεν χρειάζονται ιδιαίτερα σχόλια καθώς μιλάνε από μόνες τους.

Προορισμός το θρυλικό Φραγκοκάστελλο με όλα τα απαραίτητα για μια αξέχαστη διανυκτέρευση. Σκηνή, μεζεδάκια και φυσικά ελληνικός καφές για το πρωινό ξύπνημα πλάι στο κύμα. Έπειτα από την απόλυτη χαλάρωση, σειρά είχε η επίσκεψη στο κάστρο που κάθε καλοκαίρι αποτελεί αξιοθέατο για χιλιάδες τουρίστες που επισκέπτονται την περιοχή των Σφακίων.

Έπειτα από τόσο χρόνια που το έχουν εγκαταλείψει οι Ενετοί, παραμένει μια ιδιαίτερη αύρα που δεν συναντάς σε κάθε άλλο αξιοθέατο που μπορείς να επισκεφτείς. Οι θρύλοι που ακούμε από μικρά παιδιά στην Κρήτη σαφώς και επηρεάζουν την περιήγησή μας στα στους διαδρόμους και τις επάλξεις του κάστρου…

Η ιστορική περιοχή που έχει γεννήσει αμέτρητους θρύλους και περίεργες ιστορίες, συνεχίζει να αποτελεί κάτι περισσότερο από ένα όμορφο σημείο της Κρήτης!

Δείτε το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο youtube και απολαύστε μια απόδραση στο Φραγκοκάστελλο:

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap