Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση minoan

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εστίαση: Αυτό είναι το μέτρο του lockdown που παίρνει παράταση

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τροπολογία που κατατέθηκε στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Υγείας «Σύσταση και Οργάνωση νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου επωνυμία Ένωση Τεχνολόγων Ακτινολογίας Ακτινοθεραπείας Ελλάδας (Ε.Τ.Α.Α.Ε.), ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορoνοϊού covid 19 και προστασία της δημόσιας υγείας και λοιπές διατάξεις» παίρνουν παράταση τα τραπεζάκια στους εξωτερικούς χώρους έως και 15 Ιανουαρίου του 2023.

Υπενθυμίζεται ότι από τον Μάιο του 2020 έχει επιτραπεί στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων εστίασης να τοποθετήσουν περισσότερα τραπεζοκαθίσματα σε κοινόχρηστους χώρους ατελώς, λόγω πανδημίας. Η συγκεκριμένη διάταξη προβλέφθηκε ώστε να δοθεί μεγαλύτερος χώρος στα καταστήματα εστίασης και να μπορέσουν να τηρηθούν οι αναγκαίες αποστάσεις που είχαν επιβληθεί λόγω κορονοϊού ωστόσο φαίνεται πως θα διατηρηθεί λίγο ακόμα παρά την άρση του lockcown.

Ο παραχωρούμενος χώρος, σύμφωνα με την τροπολογία, μπορεί να εκτείνεται μέχρι του διπλάσιου του χώρου της αρχικής παραχώρησης, ή να είναι ικανός για ανάπτυξη του ίδιου αριθμού τραπεζοκαθισμάτων.

Δείτε την τροπολογία ΕΔΩ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ