Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Το εξαιρετικό ντόπιο τυρί που συνόδεψε τις ρακές μας σε μια σκιερή γωνιά της φιλόξενης αυλής του σπιτιού του Αλέξανδρου Παπαδάκη στον Άρδακτο Αγίου Βασιλείου, ήταν δικής του παραγωγής, μιας και ο γνωστός Ρεθυμνιώτης καλλιτέχνης ασχολείται τα τελευταία χρόνια και με την κτηνοτροφία στον τόπο καταγωγής του, όπου επέστρεψε για να ζήσει μόνιμα με την σύζυγο & τα παιδιά του.

Από το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών όπου έχει εμφανιστεί ο Α. Παπαδάκης (Πτυχιούχος του Ελληνικού Ωδείου στην κρητική λύρα & Διπλωματούχος της Βυζαντινής Μουσικής) έως… το Μιτάτο όπου συνεχίζει την παράδοση της ορεινής Κρήτης, μπορεί να μοιάζει αλλά δεν είναι μακρύς ο δρόμος!

Γιατί όταν βάζεις αγάπη και μεράκι σε ότι ασχολείσαι, τα πάντα μπορεί να μοιάζουν με “υψηλή τέχνη”. Κάτι που ο Αλέξανδρος, στο χωριό του όπου τον επισκέφθηκε ο φακός του Apopsilive, έπεισε ότι το έχει κάνει πράξη, επιστρέφοντας στις “ρίζες” του, ζώντας και δουλεύοντας μέσα στην κρητική φύση, εκεί όπου ακόμα κι ο… άνυδρος αθός -για να θυμηθούμε μια μεγάλη επιτυχία του σε μουσική δική του και στίχους Μανώλη Λυμάκη-“βλαστεί και πολεμά την Άνοιξη να φέρει”, σύμβολο κρητικού πείσματος, αντοχών και δημιουργίας…

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ