Βρειτε μας στα Social Media

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η συνταγή της ημέρας: Εύκολο παγωτό φράουλα

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εύκολο παγωτό φράουλα χωρίς πολλά υλικά και χωρίς αυγά από τον Στέλιο Παρλιάρο.

ΥΛΙΚΑ:

400 γρ. φράουλες

500 γρ. γάλα φρέσκο

250 γρ. ζάχαρη άχνη

χρωματιστά μικρά τρουφάκια

θήκες παγωτού από βάφλα

Πολτοποιούμε τις φράουλες πάρα πολύ καλά, προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε το γάλα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Αδειάζουμε το μείγμα στην παγωτομηχανή και το αφήνουμε για 45’ περίπου, μέχρι να σφίξει. Στη συνέχεια το αδειάζουμε σε μπολ και το διατηρούμε στην κατάψυξη. Εάν δεν διαθέτουμε παγωτομηχανή, το τοποθετούμε στην κατάψυξη και το χτυπάμε ανά μισή ώρα με ένα σύρμα για 5-6 φορές. Το διατηρούμε στην κατάψυξη. Όταν πρόκειται να σερβίρουμε, γεμίζουμε τις θήκες, αναποδογυρίζουμε και βουτάμε το παγωτό μέσα στα τρουφάκια.

 

Πηγή: steliosparliaros

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ