Βρειτε μας στα Social Media

ΥΓΕΙΑ

Ήταν 140 κιλά, σήμερα με γυμναστική και διατροφή έγινε μοντέλο! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Βραζιλιάνα Thayna Pacheco Barboza, η οποία σήμερα κάνει φωτογραφήσεις ως μοντέλο, έπασχε σε νεαρή ηλικία από την διατροφική διαταραχή που ονομάζεται παιδική παχυσαρκία. Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο, το οποίο δυστυχώς μεγαλώνοντας δημιουργεί ακόμη περισσότερα προβλήματα υγείας.

Πώς ξεκίνησε όλο αυτό για την κοπέλα; Μα ουσιαστικά από τη λατρεία που έτρεφε για τα junk food. Έτρωγε ασταμάτητα «διατροφικές βόμβες» με αποτέλεσα να αρχίσει να παίρνει βάρος από 5 χρονών, φτάνοντας αρκετά γρήγορα τα 140 κιλά!

Η στιγμή που άλλαξε τη ζωή της

Όταν ήταν 18 χρονών έχασε την αγαπημένη της γιαγιά. Ενώ μετά από 3 χρόνια έφυγε από τη ζωή και η μητέρα της χτυπημένη από καρδιακή προσβολή. Δύο συμβάντα, δύο θάνατοι που κόστισαν πολύ στο κορίτσι. Και το έκαναν να σκεφτεί ξανά τη ζωή του. Αποφάσισε να αλλάξει ρώτα: αυστηρή γυμναστική, διατροφή αθλητή και κομμένες οι διατροφικές βόμβες.

Πλέον επισκέπτεται το γυμναστήριο 6 φορές την εβδομάδα, κάνει πυγμαχία και cardio και κατάφερε πλέον να ζυγίζει περίπου 60 κιλά. Ναι, κατάφερε να χάσει 80 κιλά, αποκτώντας σώμα… μοντέλου που πολλοί θα ζήλευαν.

Δείτε πώς μεταμορφώθηκε σε μοντέλο

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ