Βρειτε μας στα Social Media

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Ανεξήγητο: Ένα τερατώδες σκυλί σκορπάει τον τρόμο στην Αργεντινή | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Γέτι. Τέρας του Λόχνες. Bigfoot. Αυτές οι λέξεις ίσως σημαίνουν κάτι σε όσους έχουν ασχοληθεί με ντοκιμαντέρ που καταπιάνονται με ανεξήγητα φαινόμενα από όλον τον κόσμο -από το Ιμαλάια μέχρι και τις νότιες πολιτείες των Η.Π.Α. Αντίστοιχα η λέξη “chupacabra” ίσως σας θυμίσει κάποιο τέρας από τη Νότια Αμερική και μας εισάγει στο περίεργο νέο της ημέρας: στην Αργεντινή, εκεί όπου ένα τερατώδες σκυλί σκορπάει τον τρόμο.

«Αυτός είναι λυκάνθρωπος, φανταστείτε ότι στέκεται στα πίσω πόδια του και είναι περίπου 2,13 μέτρα» γράφει ένας χρήστης στο ίντερνετ αφότου αντίκρισε την πραγματικά ανεξήγητη φωτογραφία που κάνει τον γύρο του ίντερνετ. Σε αντίθεση όμως με τους χρήστες που γράφουν τα σχόλια τους στην ασφάλεια του υπολογιστή, στο Σάντα Φε της Αργεντινής έχουν τρομοκρατηθεί.

Το τερατώδες σκυλί από την Κόλαση

Αφού ήδη δύο σκυλιά σε κοντινή απόστασή μεταξύ τους έχουν βρεθεί νεκρά -χωρίς κανείς να μπορεί να εξηγήσει τον ένοχο. Εκτός από αυτή τη φωτογραφία που παρουσιάζει ένα πλάσμα μισό σκύλο-μισό άνθρωπο. Και που ελπίζουμε να αποδειχθεί ψεύτικη…

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ