Βρειτε μας στα Social Media

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Αγριοκάτσικα ανεβαίνουν στο… χαλαρό φράγμα ύψους 50 μέτρων! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όλοι οι ντόπιοι στην Κρήτη έχουν κάποια επαφή με την φύση του νησιού και την αγροτική ζωή. Άλλο τόσο έχουν επαφή με τα πιο χαρακτηριστικά ζώα που κατοικούν στο νησί όπως για παράδειγμα τα αγριοκάτσικα ή πιο διαδεδομένα με την ονομασία Κρι-Κρι.

Αυτά τα εκπληκτικά ζώα που ξεχωρίζουν ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα για τις απίστευτες ικανότητες τους στην αναρρίχηση, συχνά μας κάνουν να τα παρατηρούμε έκπληκτοι σε διάφορα άγρια τοπία του νησιού.

Ωστόσο, κάποιες φορές οι ικανότητες και η τόλμη τους μας κάνουν να απορούμε πως καταφέρνουν να ανεβαίνουν στις πιο δύσβατες πλαγιές ακόμη και με τις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ένα βίντεο που έχει κάνει τον γύρο του κόσμου εδώ και καιρό με πλάνα από ένα από τα μεγαλύτερα φράγματα στην Ιταλία.

Αγριοκάτσικα της γύρω περιοχής ανεβαίνουν σαν να κάνουν βόλτα την σχεδόν κάθετη πλαγιά του φράγματος προκειμένου να εκμεταλλευτούν τα απαραίτητα για την διατροφή τους θρεπτικά στοιχεία που συγκεντρώνονται εκεί από την υγρασία του νερού. Τα πλάνα είναι τόσο εντυπωσιακά όσο και οι ικανότητες των αγριοκάτσικων…

Δείτε το βίντεο και εντυπωσιαστείτε όσο και εμείς:

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ