Βρειτε μας στα Social Media

PLUS +

Τζόκερ: Με 3 ευρώ κέρδισε 12 εκατ. ευρώ – Σε ποια περιοχή παίχτηκε το «χρυσό» δελτίο του Τζόκερ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τίναξε την μπάνκα στον αέρα ο υπερτυχερός στο Τζόκερ, στην υπ’ αριθμόν 2484 κλήρωση της (Πέμπτης 25/8): Πέτυχε τους 5+1 τυχερούς αριθμούς, κερδίζοντας 11.978.572,56 ευρώ.

Σύμφωνα με ενημέρωση του ΟΠΑΠ το υπερτυχερό δελτίο παίχτηκε στη Λάρισα, ήταν μάλιστα απλή συμμετοχή 6 στηλών, που σημαίνει πως το δελτίο είχε αξία μόλις 3 ευρώ, ενώ η επιλογή των αριθμών ήταν τυχαία!

tzoker, τζοκερ τυχερός, τζοκερ νικητής, λάρισα

Στην κλήρωση του Τζόκερ (23/8/2022) ο υπερ-τυχερός κέρδισε το ποσό των 11.978.572,56 ευρώ.

Επίσης, στον ίδιο πίνακα διακρίνεται ότι 13 τυχεροί θα μοιραστούν το ποσό των 257.764,30 ευρώ, δηλαδή ο καθένας θα λάβει από 19.828,02 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η κληρωτίδα της αποψινής κλήρωσης είναι οι εξής: 8, 20, 24, 30, 40 και αριθμός Τζόκερ το 1.

 

Σύστημα Διανομής Κερδών

Υπάρχουν οκτώ (8) κατηγορίες επιτυχιών.

Κάθε συμμετέχουσα στήλη που περιλαμβάνει 5+1 αριθμούς και φέρει επιτυχία, κατατάσσεται σε μία μόνο κατηγορία ανάλογα με τις σωστές προβλέψεις που περιλαμβάνει.

  1. Στην πρώτη κατηγορία (Ι) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν όλους τους αριθμούς και από τις δύο σειρές αριθμών που κληρώνονται (5+1).
  2. Στη δεύτερη κατηγορία (II) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν και τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών (5άρι).
  3. Στην τρίτη κατηγορία (III) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν τέσσερις (4) από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών και τον αριθμό που κληρώνεται από τη δεύτερη σειρά αριθμών (4+1).
  4. Στην τέταρτη κατηγορία (IV) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν τέσσερις (4) από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από τη πρώτη σειρά αριθμών (4άρι).
  5. Στην πέμπτη κατηγορία (V) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν τρεις (3) αριθμούς από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών και τον αριθμό που κληρώνεται από τη δεύτερη σειρά αριθμών (3+1).
  6. Στην έκτη κατηγορία (VI) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν τρεις (3) αριθμούς από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται της πρώτης σειράς αριθμών (3άρι).
  7. Στην έβδομη κατηγορία (VII) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν δύο (2) αριθμούς από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών και τον αριθμό που κληρώνεται από τη δεύτερη σειρά αριθμών (2+1).
  8. Στην όγδοη κατηγορία (VIII) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν έναν (1) αριθμό από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών και τον αριθμό που κληρώνεται από τη δεύτερη σειρά αριθμών (1+1).

Ρέθυμνο: Θλίψη για την Αλεξάνδρα και το τραγικό της τέλος

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ