Μητέρα έδεσε την 5χρονη κόρη της και την άφησε στον καύσωνα γιατί «δεν είχε τελειώσει τα μαθήματά της»

Σε μια αποτρόπαιη πράξη προχώρησε μία μητέρα στο Δελχί της Ινδίας, που θέλησε να τιμωρήσει με βάναυσο τρόπο την μόλις 5 ετών κόρη της επειδή «δεν είχε τελειώσει τα μαθήματά της».

Η μητέρα έδεσε το κοριτσάκι και το άφησε στη βεράντα, ενώ η θερμοκρασία άγγιζε τους 45 βαθμούς Κελσίου. Βίντεο δείχνει το κοριτσάκι να είναι αβοήθητο και να προσπαθεί να ξεφύγει από την καυτή θερμοκρασία.

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, η πεντάχρονη φέρεται «να πετάχτηκε στη βεράντα» ως τιμωρία από τη μητέρα της. Την ώρα του συμβάντος, ο πατέρας της φέρεται να ήταν έξω από το σπίτι, σε αντίθεση με τον αδερφό του, αναφέρουν οι Times της Ινδίας.

Στο σοκαριστικό βίντεο ακούγεται η φωνή ενός αγοριού. «Αυτό το κορίτσι το έχουν πετάξει στην ταράτσα. Είναι 2 μ.μ. κι έχει τόσο ζέστη εκεί έξω. Στριφογυρίζει από τον πόνο. Την έδεσε και την άφησε η μητέρα της».

https://www.youtube.com/watch?v=pAHHs1idt94

Την έσωσε ο παππούς της

Το κοριτσάκι απελευθερώθηκε και σώθηκε από τον παππού της, μετά από 10 λεπτά που κράτησε το βασανιστήριό της. Ο παππούς ειδοποίησε και τον μπαμπά της μικρής και του είπε ότι η μητέρα της και σύζυγός του την τιμώρησε αυστηρά, ενώ του ζήτησε να επιστρέψει σπίτι το συντομότερο δυνατόν. Όταν ο πατέρας έφτασε, ο παππούς είχε ήδη αφήσει ελεύθερη την πεντάχρονη.

«Η γυναίκα μου θύμωσε και τιμώρησε την κόρη μας επειδή δεν είχε τελείωσε τα μαθήματά της. Τσακώθηκα με τη σύζυγό μου που το έκανε αυτό στην κόρη μας» τόνισε.

Η αστυνομία του Δελχί ερευνά το περιστατικό, μετά και την εμφάνιση βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αρχικά έγινε έρευνα για να εξακριβωθεί η ταυτότητα του κοριτσιού και της οικογένειας. Έρευνα για το περιστατικό διεξάγει και η Επιτροπή του Δελχί για την Προστασία των Δικαιωμάτων του Παιδιού.

 

 

Πηγή: protothema