Βρειτε μας στα Social Media

GOOD NEWS

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Ο ντράμερ που σάρωσε και συγκίνησε στη σκηνή του σόου!

Δημοσιεύτηκε

στις

Instagram @angelopentaris
Διαφήμιση
Διαφήμιση
178 Shares

Το βράδυ του Σαββάτου (22/1), ο Άγγελος Πεντάρης βρέθηκε στη σκηνή του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» και έφερε δάκρυα θαυμασμού στους τέσσερις κριτές -Γρηγόρης Αρναούτογλου, Τάκης Ζαχαράτος, Έλενα Χριστοπούλου και Κρυσταλλία Ρήγα-, μιλώντας για την ιστορία του αλλά και τον τρόπο με τον οποίο έγινε ντράμερ.

«Παίζω τύμπανα εδώ και δεκατρία χρόνια. Η πορεία μου όμως με την μουσική ξεκίνησε πολύ πιο νωρίς. Όταν ήμουν 4 μηνών διαγνώστηκα με με εγκεφαλική παράλυση και τετραπληγία και μου είπαν ότι δεν θα μπορούσα να κουνήσω τα τέσσερα άκρα ούτε να ζήσω μια ανεξάρτητη ζωή» ανέφερε, αρχικά.

«Στην αρχή δεν μπορούσα να κουνήσω ούτε τα δάχτυλα των χεριών μου και γι’ αυτό η μητέρα μου είχε την ιδέα να ξεκινήσω πιάνο. Μόνο και μόνο σαν μέθοδο φυσικοθεραπείας για να μπορώ να αποκτήσω κινητικότητα. Έτσι, λοιπόν, ξεκίνησα» πρόσθεσε. Ο Άγγελος Πεντάρης, πήρε τέσσερα μεγάλα «ναι» από την επιτροπή και έσπευσε να τον συγχαρεί η μητέρα του.

Η ιστορία του Άγγελου Πεντάρη σε ταινία μικρού μήκους

Πριν από λίγες ημέρες, η Lionsroar Drumline Hellas (Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία) και ο Χάρης Παναγιωτόπουλος κυκλοφόρησαν ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Hero», στο Youtube, με θέμα την αληθινή ιστορία του Άγγελου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap