Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση minoan

PLUS +

Eurojackpot – Έρχεται στην Ελλάδα: Το μεγαλύτερο ποσό που έχει μοιράσει

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την ευρωπαϊκή λοταρία Eurojackpot φέρνει ο ΟΠΑΠ στην Ελλάδα. Είναι ένα παιχνίδι που μοιράζει τρελά λεφτά. Πραγματικά, τα κέρδη για τους νικητές είναι μεγάλα.

Το τζάκποτ της συγκεκριμένης λοταρίας ξεκινά από τα 10 εκατομμύρια ευρώ και μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 120 εκατομμύρια. Γίνονται δύο κληρώσεις κάθε εβδομάδα, κάθε Τρίτη και κάθε Παρασκευή.

Για να κερδίσετε, πρέπει να πετύχετε το 5+2, δηλαδή τους 5 βασικούς αριθμούς και τους 2 επιπλέον που θα επιλέξετε.

Οι 5 αριθμοί συμπληρώνονται από ένα εύρος 1-50, ενώ οι δύο επιπλέον πρέπει να επιλεχθούν από τους λεγόμενους «ευρωαριθμούς» που ξεκινούν από το 1 μέχρι το 12.

Το Eurojackpot από τον ΟΠΑΠ

eurojackpot ελλάδα, κλήρωση, οπαπ

Οι τυχεροί αριθμοί της πανευρωπαϊκής κλήρωσης του Eurojackpot κληρώνονται κάθε Τρίτη και Παρασκευή στο Ελσίνκι, στις 20:00 τοπική ώρα, που είναι η ίδια ώρα με την Ελλάδα.

Τα ποσά που έχει μοιράσει ανά χώρα «ζαλίζουν». Ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω λίστα:

eurojackpot opap, ποσά ανά χώρα

Το μέγιστο τζάκποτ των 120 εκατομμυρίων ευρώ επιτεύχθηκε για πρώτη φορά την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022. Κανείς δεν κέρδισε σε αυτήν την κλήρωση, αλλά ένας παίκτης από τη Δανία κέρδισε στην επόμενη κλήρωση της Παρασκευής 22 Ιουλίου.

Το δεύτερο μεγαλύτερο τζάκποτ ορίστηκε στις 20 Μαΐου 2022, όταν ένα σωματείο 15 παικτών από τη Γερμανία κέρδισε 110 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό το έπαθλο ήταν το πρώτο τζάκποτ άνω των 90 εκατομμυρίων ευρώ που κερδήθηκε μετά τις αλλαγές στον κανόνα του Eurojackpot τον Μάρτιο του 2022. Αλλαγές που αύξησαν το ανώτατο όριο του τζακ ποτ στα 120 εκατομμύρια ευρώ.

Το προηγούμενο ρεκόρ, και ανώτατο όριο, ήταν 90.000.000,00 ευρώ. Αυτό το ποσό κέρδισε για πρώτη φορά στις 15 Μαΐου 2015 ένας παίκτης από την Τσεχία.

Μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, να γίνει η πρώτη κλήρωση στη χώρα μας.

Οι τυχεροί αριθμοί της πανευρωπαϊκής κλήρωσης του Eurojackpot κληρώνονται κάθε Τρίτη και Παρασκευή στο Ελσίνκι, στις 20:00 τοπική ώρα, που είναι η ίδια ώρα με την Ελλάδα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ