Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση minoan

ΚΡΉΤΗ

«Απογειωθείτε» και απολαύστε τα εντυπωσιακότερα τοπία της Κρήτης | Drone ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μερικά λεπτά «πτήσης» πάνω από τα ομορφότερα τοπία της Κρήτης, είναι αρκετά για να «απογειώσουν» τις αισθήσεις μας και να μας μεταφέρουν νοερά σε προορισμούς που είναι δίχως αμφιβολία επίγειοι παράδεισοι. Οι εξωτικές παραλίες με τις αμέτρητες αποχρώσεις του μπλε, οι επιβλητικές οροσειρές που δεσπόζουν στην ενδοχώρα του νησιού, τα ασύγκριτα φαράγγια και άλλα τόσα ιδιαίτερα τοπία, είναι όλα στοιχεία που ξεχωρίζουν την Κρήτη ως έναν από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς στην Μεσόγειο Θάλασσα.

Εκατομμύρια άνθρωποι κάθε χρόνο γοητεύονται από την ομορφιά της Κρήτης και την επιλέγουν για τις διακοπές τους. Τα αμέτρητα βίντεο στο ίντερνετ και οι άπειροι διθυράμβοι για τις στιγμές που ζει κάποιος στο νησί, κάνουν τον γύρο του κόσμου με το αποτέλεσμα γνωστό. Η άφιξη στο νησί και η χαλάρωση ορισμένων ημερών αποτελεί την σπουδαιότερη επιβεβαίωση των όποιων προσδοκιών πριν το ταξίδι…  

Ένας Σέρβος τουρίστας που επισκέφτηκε την Κρήτη για τέταρτη (!) φορά δεν αρκέστηκε απλά στο να χαλαρώσει και να απολαύσει τις παραλίες, αλλά θέλησε να ετοιμάσει μια σούπερ σύντομη παραγωγή που μας ταξιδεύει πάνω από τα πιο εντυπωσιακά τοπία του νησιού!

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε στο youtube κανάλι του αφεθείτε στη μαγεία της Κρήτης:

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ