Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Με σημαία τους μια φούστα! Οι τρεις Ρεθυμνιώτισες χορεύτριες που διαπρέπουν στην Αθήνα

Δημοσιεύτηκε

στις

Ρέθυμνο χορεύτριες
Διαφήμιση
Διαφήμιση
97 Shares

Η Έλενα, η Αλεξάνδρα και η Θεοδοσία: Τρεις Ρεθυμνιώτισσες χορεύτριες διαπρέπουν στην Αθήνα

Τρία ταλαντούχα παιδιά πέρασαν, από τα ζωγραφισμένα σκαλιά της αναγνωρισμένης σχολής χορού «Χοροκίνηση» της Βάσιας Σακελλαρίου, τα σκαλιά του φυτωρίου της Λυρικής και τα σκαλιά επαγγελματικών σχολών στην Αθήνα μέσω των πανελλαδικών εξετάσεων που διενεργεί το υπουργείο Πολιτισμού.

Έλενα Χαλκιαδάκη: μαθήτρια της «Χοροκίνησης» από τα 7 της χρόνια, έχει κατακτήσει 8 βραβεία στον διαγωνισμό Nationals στην Αθήνα, σε ατομικές και ομαδικές χορογραφίες, και έχει συμμετάσχει σε διεθνή σεμινάρια στη Βάρνα της Βουλγαρίας και στο Λιβόρνο της Ιταλίας. Είναι κάτοχος διπλώματος degree 3 του συστήματος Vaganova.

Η Έλενα, κατάφερε, μέσα σ’ αυτή την τόσο δύσκολη χρονιά, και παράλληλα με την προετοιμασία για τις Πανελλαδικές εξετάσεις και την εισαγωγή της στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, να επιτύχει και στις εξετάσεις χορού του υπουργείου Πολιτισμού. Θα συνεχίσει έτσι και τις χορευτικές σπουδές της στην ανώτερη Επαγγελματική Σχολή «Aktina» στην Αθήνα.

Αλεξάνδρα Ρετάλη: ένα ταλαντούχο κορίτσι που επέλεξε να έρχεται καθημερινά από το Ηράκλειο για να παρακολουθεί εδώ μαθήματα μπαλέτου και σύγχρονου χορού, καθώς επίσης και για να κάνει κοντά μας την προετοιμασία για τα διπλώματα Vaganova και για τον διεθνή διαγωνισμό Nationals στην Αθήνα.

Πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις του υπουργείου Πολιτισμού και θα συνεχίσει τις σπουδές της στον χορό στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή «Ραλλού Μάνου» στην Αθήνα.

Θεοδοσία Σταθοπούλου: το νεότερο ταλαντούχο αστέρι της Σχολής μας, που σε ηλικία 15 μόλις ετών κατάφερε -μετά από πολύ απαιτητικές εξετάσεις και ανάμεσα σε 75 παιδιά- να περάσει στο φυτώριο της σχολής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στην Αθήνα. Με διακρίσεις και βραβεία στον διαγωνισμό Nationals στην Αθήνα και συμμετοχή σε σεμινάρια στη Βάρνα, κάτοχος διπλώματος degree 2 του συστήματος Vaganova, η Σία, όπως τη φωνάζουμε χαϊδευτικά στη σχολή, συνεχίζει έτσι την πορεία της στις σπουδές χορού στην Αθήνα.

Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς τους που με εμπιστεύτηκαν αλλά προπαντός αυτές τις ίδιες τις μαθήτριές μου, που μου έδωσαν την ευκαιρία να χορεύω κι εγώ μαζί τους στη σκηνή και να ζω μαζί τους κάθε αγωνία πριν και μετά τον διαγωνισμό, τις εξετάσεις και τις τόσο όμορφες παραστάσεις, εμπειρίες που βρίσκονται πλέον γραμμένες με κάθε λεπτομέρεια στο DNA μας. Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ, η δασκάλα σας στη «Χοροκίνηση», Βάσια Σακελλαρίου

Πηγή: rethnea

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap