Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Τρέλανε τους Ανωγειανούς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το ετήσιο προσκύνημα στον ορεινό όγκο του Ψηλορείτη, ανταμώνοντας με τους δεκάδες φίλους του στα Ανώγεια, έκανε και φέτος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος που φροντίζει πάντα έστω και μια φορά τον χρόνο να τους συναντά και να μοιράζονται στιγμές φιλίας και εξερεύνησης στα ιερά χώματα του ορεινού Ρεθύμνου.

Είναι φίλοι του μπιστικοί που τους αισθάνεται σαν αδερφούς του από μια άλλη μάνα όπως έγραψε σε μια από τις αναρτήσεις του στο instagram.

O Δημήτρης Γιαννακόπουλος έφτασε μαζί τους μέχρι το Ιδαίον Άντρον όπου πόζαρε με περίσσια χαρά και δέος για την ιστορικότητα του τόπου και θαυμάζοντας το γεγονός ότι ακόμα και μια ανάσα από τον Ιούνιο και το καλοκαίρι υπάρχει χιόνι!

Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν το πόσο όμορφα έχει δέσει μέσα στον χρόνο η παρέα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να μοιράζεται τις όμορφες στιγμές με φωτογραφίες μόνος του με χιουμοριστική πάντα διάθεση, αλλά και με τους φίλους του.

Τα καλούδια δεν έλειψαν!

Από αντικριστό μέχρι λυχναράκια κι όλα τα καλά της κρητικής φιλοξενίας από άλλο… υψόμετρο.

Ανωγειανό και πάνω… ωσάν τον Ψηλορείτη!

Όχι μόνο έφαγαν και ήπιαν σαν άρχοντες όλο το παρεάκι, αλλά έδωσαν και μπόλικα εφόδια στον Δημήτρη να πάρει μαζί του στην Αθήνα!

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ