Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Το προσκύνημα στην Χαρακιανή και το μήνυμα ζωής της Αστυνόμου Ελ. Παπαθανασίου

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μεγαλύτερη ακόμα και από το 2019 είναι η κίνηση που καταγράφεται τις ημέρες αυτές στον ΒΟΑΚ, σύμφωνα με τη διοικητή του Τμήματος Τροχαίας ΒΟΑΚ, αστυνόμο Α’, Ελένη Παπαθανασίου, η οποία μαζί με τους συναδέλφους της βρίσκεται στις επάλξεις…

Συναντήσαμε χθες την Αστυνόμο μαζί με συναδέλφους της από την Τροχαία Ρεθύμνου στην Παναγία Χαρακιανή όπου συνέρρεε πλήθος κόσμου να προσκυνήσει στη Χάρη της.

Παπαθανασίου ΒΟΑΚ
η κ. Παπαθανασίου

Με κάθε τρόπο, με κάθε ευκαιρία η διοικητής και το προσωπικό της προσπαθούν να υπενθυμίσουν αλλά και να «αφυπνίσουν» την συνετή οδηγική συνείδηση των οδηγών, Ελλήνων και ξένων επισκεπτών, ώστε να απολαύσουν τις διακοπές τους, να περάσουν όμορφα το υπόλοιπο του καλοκαιριού, να επιστρέψουν ασφαλείς στα σπίτια και στις οικογένειες τους.

βοακ
Σύμφωνα με την κ. Παπαθανασίου, «για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και των επισκεπτών στο νησί έχει εκπονηθεί ειδικό σχέδιο , το οποίο περιλαμβάνει αυξημένες περιπολίες και εντατικοποίηση ελέγχων. Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, όχι μόνο στα σημεία που έχουν χαρακτηριστεί ως επικίνδυνα αλλά σε όλο το μήκος   του ΒΟΑΚ».

Χαρακιανή
Όπως υπενθυμίζει,  επικίνδυνες παραβάσεις, όπως κίνηση στο αντίθετο ρεύμα, αντικανονικό  προσπέρασμα, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ καθώς επίσης η μη χρήση ζώνη και η μη χρήση κράνους είναι οδηγική συμπεριφορά  που μπορεί να έχουν βαρύ τιμήματα, για την ίδια μας τη ζωή. “Τηρούμε τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας για την ασφάλεια μας! Είμαστε υπεύθυνοι και σεβόμαστε τον εαυτό μας και τους άλλους χρήστες της οδού» είναι το μήνυμα της Αστυνόμου, η οποία και σήμερα όπως και αύριο θα βρίσκεται στους δρόμους μαζί με το σύνολο του προσωπικού της για την ασφάλεια όλων μας.”

Χαρακιανή

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ