Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Το μήνυμα του δημάρχου Ρεθύμνου στα παιδιά που ξεκινούν Πανελλαδικές Εξετάσεις

Δημοσιεύτηκε

στις

Μαρινακης
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αγαπητά μου παιδιά, σήμερα επιχειρείτε ένα σημαντικό άλμα, για το οποίο προετοιμαζόσασταν από καιρό. Τις επόμενες ημέρες θα βιώσετε μια δοκιμασία από αυτές που δεν ξεχνά ποτέ κανείς, όχι για το βαθμό δυσκολίας της αλλά διότι σηματοδοτεί τη μετάβαση σας 0στην ενήλικη ζωή. Είστε έτοιμοι. Η γενιά σας, που σμίλεψε τη σκέψη της, ζυμώθηκε και ωρίμασε πρόωρα μέσα στις τόσες σημερινές προκλήσεις, έχει καλλιεργήσει τις αντοχές που προϋποθέτει ο αγώνας και είμαι βέβαιος ότι θα τον κερδίσετε.

Να θυμάστε ότι ο κόπος που καταβάλλατε, θα δικαιωθεί, ακόμη κι αν η έκβαση της προσπάθειας σας, δεν είναι αυτή που επιθυμείτε και περιμένετε. Άλλωστε, πως μπορεί κανείς να ισχυριστεί με βεβαιότητα ότι η απόφαση που λαμβάνει κανείς στην ηλικία των 18 του ετών, είναι η καταλληλότερη, η ορθότερη, η πιο ταιριαστή στις ικανότητες, τις επιθυμίες και τα προσόντα του;

Έχετε μπροστά σας μια ολάκαιρη ζωή, η οποία εύχομαι να είναι για όλες και όλους σας μακρά σε διάρκεια και υψηλή σε ποιότητα, στη διάρκεια της οποίας θα κληθείτε να κάνετε απειράριθμες επιλογές και να λάβετε σημαντικές αποφάσεις. Πιστέψτε με, αυτό που σήμερα ίσως μοιάζει ανυπέρβλητο, στο μέλλον θα το αναπολείτε με νοσταλγική διάθεση.

Σας διαβεβαιώνω ότι υπάρχει πάντοτε μια κρυμμένη ομορφιά σε κάθε δοκιμασία. Βρείτε την. Απολαύστε την ολοκλήρωση ενός κύκλου ζωής έμπλεου αθωότητας και γνωριμίας του κόσμου που σας περιβάλλει. Και κινήστε με πίστη στις ικανότητες σας να τον κατακτήσετε. Να το κάνετε καλύτερο! Έχετε τη δύναμη. Έχετε άξιους συμπαραστάτες που σας νοιάζονται. . Τους γονείς, τους δασκάλους σας, τους φίλους σας , όλους εμάς. Πιστεύουμε σε σας. Καλή επιτυχία!

Γιώργης Χ. Μαρινάκης, Δήμαρχος Ρεθύμνης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ