Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Πολλά μπράβο στα 3 ξενοδοχεία του Ρεθύμνου που άνοιξαν τις πόρτες τους για τους αστέγους!

Δημοσιεύτηκε

στις

Jo-An Palace
Διαφήμιση
Διαφήμιση
2K Shares

Η Κοινωνική Αλληλεγγύη στο Ρέθυμνο βρίσκει πάντα την έκφραση της σε ανθρωπιστικές πρωτοβουλίες γενναιόδωρων συλλογικοτήτων και πολιτών. Οι έμπρακτες προσφορές τους, συνθέτουν ένα πλέγμα κοινωνικού δικτύου που λειτουργεί ως ανάχωμα προστασίας και ασφάλειας, πολύτιμο ειδικά σε περιόδους γενικευμένης ανασφάλειας, όπως αυτή που διανύουμε.

Μια τέτοια αξιέπαινη πρωτοβουλία έλαβαν γνωστές επιχειρήσεις της πόλης μας, κατά τις ημέρες του πρόσφατου δριμύτατου ψύχους.

Το ξενοδoχείο “Brascos”, το ξενοδοχείο “Jo – An” και η «Αυλή Lounge Apartments», προσφέρθηκαν να παραχωρήσουν δωμάτια για τη φιλοξενία αστέγων που διαβιούν στο Ρέθυμνο, για όσο χρονικό διάστημα διαρκέσουν τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Πράγματι έγινε χρήση της προσφοράς.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνης, ανέλαβε να έρθει σ’ επαφή με πολίτες που βρίσκονται σε ένδεια και έχουν αντικειμενική ανάγκη τη συγκεκριμένη παροχή προκειμένου να ενημερωθούν και να την αξιοποιήσουν.

Ο Δήμος Ρεθύμνης, η Κοινωνική του Υπηρεσία και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Δρ Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα, ευχαριστούν θερμά τους ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων ‘Brascos’ ,‘Jo – An’ και ‘Αυλή Lounge Apartments’ για την ανιδιοτελή τους προσφορά, η οποία συνδράμει την κοινή μας προσπάθεια εξάλειψης των συνθηκών αποστέρησης και κοινωνικού αποκλεισμού που πλήττουν συνανθρώπους μας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap