Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Στο Αμάρι για σκι και για… ρακί!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το ξέρατε ότι μπορείτε να κάνετε σκι στο… Αμαρί;! Αμέ!

Μπορεί να μην είναι και τόσο συνηθισμένο και να ακούγεται περίεργα, όμως η επίσημη αρχή έγινε! Χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες του Πολιτιστικού Συλλόγου Βισταγής και του Cretan Ski School και λίγο που αυτόν τον χειμώνα το κρύο ήταν τσουχτερό και το χιόνι αρκετό… οι πρώτοι σκιέρ του Αμαρίου, χάρηκαν τις νοτιοδυτικές υπώρειες του Ψηλορείτη και την χαρά του να μάθουν σκι!

Μέσα σε 30 λεπτά από όποιο σημείο του Αμαρίου κι αν είσαι, φτάνεις στην περιοχή του Σπηλαίου του Πάνα και αντικρύζεις ένα κατάλευκο και συνάμα ειδυλλιακό τοπίο, μιας και αν και ο Ψηλορείτης είναι συνήθως γυμνός, εδώ θα δεις και πανέμορφη ορεινή βλάστηση, αλλά και μιτάτο!

Μικροί και μεγάλοι ήρθαν σε επαφή με την χιονοδρομία το γνωστό σκι και κατάφεραν ήδη από το πρώτο τους μάθημα αρκετοί να γλιστρήσουν στο χιόνι του… Αμαρίου!

Ήταν μια ιστορική στιγμή που την απόλαυσαν και την χάρηκαν άπαντες με το παραπάνω…

Εννοείται βέβαια ότι στο εξής θα πρέπει να έχετε τις κεραίες σας ανοιχτές και μόλις δοθεί σήμα να ανηφορίσετε στη Βισταγή και τον Φουρφουρά Αμαρίου και από εκεί στο Σπήλαιο του Πάνα για μια αληθινή ορεινή εμπειρία σκι στο Αμάρι!

ΟΚ, και για λίγη τσικουδιά να ζεσταθεί το… είναι σου!

Η Κρήτη τα έχει όλα! Τι να κάνουμε; Να το χαρούμε όσο πιο πολύ μπορούμε αυτό το νησί!

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ