Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Σταματούν τα δρομολόγια του Olympus για 20 μέρες λόγω βλάβης

Δημοσιεύτηκε

στις

olympus
Διαφήμιση
Διαφήμιση
0 Shares

Εκτός δρομολογίων θα μείνει για το επόμενο διάστημα το πλοίο Olympus λόγω βλάβης στην ηλεκτρομηχανή, η οποία χρήζει άμεσης αποκατάστασης.

Την περασμένη Κυριακή και μετά από σχετική αξιολόγηση το πλοίο πήρε έγκριση προκειμένου να εκτελέσει ένα μόνο δρομολόγιο προς Σαντορίνη και Μήλο έτσι ώστε να επιστρέψει τους επιβάτες στον προορισμό τους και κατόπιν να επιστρέψει στον Πειραιά. Οι επιβάτες της γραμμής Ρέθυμνο Πειραιάς εξυπηρετήθηκαν από άλλο πλοίο.

Το πλοίο Olympus βρίσκεται δεμένο σε μόλο στη Σαλαμίνα προκειμένου να ξεκινήσει η επισκευή του, η οποία εκτιμάται ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον 20 μέρες, σύμφωνα με το rethemnosnews.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον αθηναϊκό τύπο τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ – «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ» – ΠΕΝΗΗΕΝ (ηλεκτρολόγοι ηλεκτρονικοί) – ΠΕΕΜΑΓΕΝ και οι ναυτεργάτες του Olympus πραγματοποίησαν διαμαρτυρία διεκδικώντας την εξόφληση των δεδουλευμένων τους: «Αιφνιδιαστικά η ναυτιλιακή εταιρεία “SEASPEED FERRIES” του Ε/Γ – Ο/Γ “OLYMPUS” επικαλείται βλάβη του πλοίου και προχώρησε σε διακοπή δρομολογίων. Η εταιρεία χωρίς να έχει εξοφλήσει τα δεδουλευμένα του μήνα Αυγούστου, όπως προβλέπεται από τη ΣΣΕ Ακτοπλοΐας απαιτεί να μετακινηθεί το πλοίο από το λιμάνι του Πειραιά».

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap