Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Πήγε στο αστυνομικό τμήμα, έκανε φασαρία για τη μάσκα και… φαντάζεστε τη συνέχεια

Δημοσιεύτηκε

στις

αστυνομικό τμήμα Ρέθυμνο
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πήγε στο αστυνομικό τμήμα να εξυπηρετηθεί και πήρε πρόστιμο.

Ο λόγος για έναν πολίτη στο Ρέθυμνο ο οποίος μετέβη στο αστυνομικό τμήμα στο κέντρο της πόλης προκειμένου να διεκπεραιώσει προσωπική του υπόθεση. Όμως, ενώ εισήλθε σε εσωτερικό χώρο του αστυνομικού τμήματος, δεν φορούσε την απαραίτητη από το νόμο μάσκα προστασίας ενάντια στη διασπορά του κορονοϊού.

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με το cretapost, προέβησαν σε αλλεπάλληλες συστάσεις στην προσπάθειά τους να πείσουν τον άνδρα να φορέσει μάσκα για την προστασία όλων των παριστάμενων αλλά και επειδή… δεν γίνεται να παραβιάζεται ο νόμος μέσα σε αστυνομικό τμήμα.

Όλες οι προσπάθειες απεδείχθησαν μάταιες και αφού έπεσαν στο κενό οι αστυνομικοί έκοψαν το σχετικό πρόστιμο των 300 ευρώ στον πολίτη του Ρεθύμνου.

Συνολικά το τελευταίο 24ώρο διεξήχθησαν 1.763 έλεγχοι σε όλη την Κρήτη και διαπιστώθηκαν έξι παραβάσεις.

Αναλυτικά έχουν ως εξής:

Στο Ηράκλειο δόθηκαν πρόστιμα για μη χρήση μάσκας σε έναν πεζό ο οποίος βρίσκονταν σε εξωτερικό χώρο όπου υπήρχε συνωστιμός καθώς και σε έναν πολίτη που βρίσκονταν εντός του ΚΤΕΛ Ηρακλείου.

Στα Χανιά δόθηκαν πρόστιμα σε έναν υπάλληλο μπαρ καθώς και στον ιδιοκτήτη του μπαρ (πρόστιμο 500 ευρώ) επειδή επίτρεψε στον υπάλληλο να εργάζεται σε εσωτερικό χώρο χωρίς να φορά την απαραίτητη μάσκα προστασίας.

Τέλος, δόθηκε πρόστιμο ύψους 500 ευρώ σε ιδιοκτήτη καφετέριας επειδή είχε σταχτοδοχεία πάνω στα τραπέζια, γεγονός που αντίκειται και αποτελεί ευθεία παραβίαση του αντικαπνιστικού νόμου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ