Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση minoan

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Η υπηρεσία πρασίνου έκανε πάλι το… θαύμα της!

Δημοσιεύτηκε

στις

Άδελε
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, στην περίπτωση όμως της Υπηρεσίας Πρασίνου του δήμου Ρεθυμνου ο πήχης έχει ανεβεί πια στο… άριστο! Έχουμε συνηθίσει στις ευχάριστες αυτές εκπλήξεις, αλλά και πάλι κάθε φορά μένουμε με το στόμα ανοιχτό!

Με μπόλικες δόσεις δημιουργικότητας το προσωπικό της υπηρεσίας πρασίνου, ομόρφυνε τους χώρους της οικονομικής υπηρεσίας του δήμου Ρεθύμνου, που στεγάζεται στο δημοτικό κατάστημα του Άδελε στην δημοτική ενότητα Αρκαδίου.

Όσοι λοιπόν προσέρχονται στην υπηρεσία με μια κάποια πικρία για τα ευρώ που θα πρέπει να καταβάλουν, θα γλυκαίνονται έστω αισθητικά, αφού η υπηρεσία πρασίνου φρόντισε όχι μόνο να φτιάξει περίτεχνες κατασκευές, όπως μας έχει συνηθίσει σε αρκετά σημεία στην πόλη του Ρεθύμνου, αλλά φύτεψε και πολλά φυλλώδη και ανθοφόρα φυτά που ομόρφυναν πολύ την υπηρεσία.

Κάθε άλλα παρά ασυγκίνητος δεν έμεινε και ο επικεφαλής πολιτικός της οικονομικής υπηρεσίας, ο αντιδήμαρχος οικονομικών του δήμου Ρεθύμνου, Στέλιος Σπανουδάκης: “Ευχάριστη έκπληξη επιφύλαξε στην Οικονομική Υπηρεσία, το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Ρεθύμνης που αποφάσισε να ομορφύνει με τις δημιουργίες του, τον «μουντό» εργασιακό μας χώρο. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Μανώλη Γαλανομάτη και την ομάδα του για όλα αυτά που κάνουν!“.

Παραμένουμε σε αναμονή για το νέο αισθητικό και καλλιτεχνικό “χτύπημα” του Μανώλη Γαλανομάτη και της εμπνευσμένης του ομάδας που έχουν βαλθεί να καταστεί το Ρέθυμνο σε -ακόμα πιο όμορφο- στολίδι της Κρήτης!

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ