Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Οργή κατοίκων για το… χάλι στα Καστελλάκια Ρεθύμνου!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ήλθον, είδον και απήλθον, ο ιδιώτης εργολάβος καθαριότητας αλλά… καθάρισον… γιοκ! Αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι στα Καστελλάκια Ρεθύμνου για τον εμπαιγμό από τον ιδιώτη εργολάβο καθαριότητας που πέρασε από την περιοχή τους… σαν περαστικός στην κυριολεξία, χωρίς να πραγματοποιήσει σωστά τις εργασίες καθαριότητας που είχε αναλάβει.

Όχι μόνο τα σκουπίδια δεν απομακρύνθηκαν ενδελεχώς από την περιοχή, όπως θα έπρεπε για να έχει εκτελέσει έστω στη βάση τους τα καθήκοντα που του είχαν ανατεθεί, αλλά όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής στο Daynight.gr, οι δουλειές που άφησε στη μέση, αποτελούν όχι μόνο εστία μόλυνσης, αλλά και κίνδυνο για τον επερχόμενο χειμώνα.

Τα καλάμια ίσα που καθαρίστηκαν στην άκρη του δρόμου και όχι στο σύνολό τους, τα χώματα δεν απομακρύνθηκαν από το πεζοδρόμιο που ίσα που διακρίνεται λίγο στην άκρη και λογής σκουπιδάκια παραμένουν διάσπαρτα.

Για συνδυάστε τα τώρα όλα αυτά με μια καλή φθνιπωρινή πρωτοβροχούλα να δούμε τι σκηνικό θα διαμορφωθεί από εκεί και μέχρι λίγο παρακάτω στην πόλη του Ρεθύμνου που έχει δομηθεί στη φυσική λεκάνη απορροής της ευρύτερης περιοχής.

Γιατί να μην απομακρυνθούν τα καλάμια και να γίνουν φυτεύσεις ενδεδειγμένων ειδών που θα συγκρατούν το χώμα χωρίς να αποτελούν εστία κουνουπιών και σκουπιδιών; Γιατί να μην απομακρυνθεί το χώμα από το πεζοδρόμιο και να μεταφερθεί όπου υπάρχει ανάγκη; Και γιατί να μην απομακρυνθούν και τα λοιπά φερτά υλικά που πετάχτηκαν από τον άνθρωπο και στην πρώτη βροχή θα βουλώσουν τα φρεάτια της πόλης;

Το ένα φέρνει το άλλο και η πλημμελής εργασία, σωρό προβλημάτων κάποια στιγμή που συνηθίζουμε να τη λέμε και κακιά, σάμπως φταίει αυτή…

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

Σκουπίδια και κλαδιά

Και λίγο… πεζοδρόμιο κάπου θαμμένο

Ομοίως… το πεζοδρόμιο αγνοείται

Δάσος από… καλάμια

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ