Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

MINT: Μία μεγάλη ευκαιρία για τους ιδιοκτήτες ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης στο Ρέθυμνο!

Δημοσιεύτηκε

στις

MINT Rethymno
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σύμφωνα με πληροφορίες, η MΙΝΤ, η μεγαλύτερη εταιρεία διαχείρισης ακινήτων bnb στην Ελλάδα, συνεχίζει την επέκτασή της στην Κρήτη, αυτήν την φορά στην περιοχή του Ρεθύμνου. Η εταιρεία διαχειρίζεται αποκλειστικά πάνω από 300 ακίνητα σε όλη την Ελλάδα, φιλοξενώντας 14.000 επισκέπτες σε ετήσια βάση, ενώ έχει ως τώρα ισχυρή παρουσία στην Αττική, στη Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και Πιερία και στην Πάρο.

Με εδραιωμένη, πλέον, παρουσία στο Ηράκλειο, η εταιρεία επεκτείνεται, μετά τα Χανιά, και στο Ρέθυμνο, σχεδιάζοντας επενδύσεις σε νέες υπηρεσίες και θέσεις εργασίας, με στόχο να ενισχυθεί το χαρτοφυλάκιο των ακινήτων της ώστε να παρέχει ακόμη πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίας διαχείρισης.

 

Δίνεις απλά το κλειδί και λαμβάνεις άκοπα έσοδα από τις κρατήσεις

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας της MINT και γιατί την εμπιστεύονται ήδη πάνω από 300 ιδιοκτήτες; Αυτό που ξεχωρίζει την MINT από τις υπόλοιπες εταιρείες του κλάδου, και την καθιστά καινοτόμο, είναι το ολοκληρωμένο πακέτο προς τους πελάτες της, που περιλαμβάνει πλήθος παρεχόμενων υπηρεσιών όπως η εκτίμηση εσόδων (δωρεάν αξιολόγηση του ακινήτου και προτάσεις για μεγαλύτερη απόδοση), η επαγγελματική φωτογράφιση και η σωστή προβολή και άρτια τιμολόγηση του ακινήτου σε πλατφόρμες όπως Airbnb, Booking.com, Expedia.com καθώς και κανάλια προώθησης μέσω δικτύου συνεργατών για off-line κρατήσεις.

Στην ουσία, ο ιδιοκτήτης παραδίδει το κλειδί του ακινήτου στην MINT και μετά δεν ασχολείται ξανά με τη διαχείρισή του, παρά μόνο με τα έσοδα από τις κρατήσεις!

MINT Ρέθυμνο

Πώς λειτουργεί στην πράξη η συνεργασία με την MINT;

Σε πρώτη φάση, η Mint προετοιμάζει και αξιολογεί το ακίνητο, δίνει εκτίμηση απόδοσης εσόδων και προτείνει λύσεις για τη μεγιστοποίηση του κέρδους. Αναλαμβάνει τις απαραίτητες επισκευές, το ενιαίο ύφος στην επίπλωση και την διακόσμηση, ώστε να το κάνει ελκυστικό. Κανονίζει επαγγελματική φωτογράφηση, περιγράφει με σαφήνεια και ειλικρίνεια τον χώρο, παρέχοντας στον επισκέπτη όλα όσα πρέπει να γνωρίζει για την περιοχή, τις παροχές, κλπ.

Σε δεύτερη φάση, δημιουργεί την καταχώρηση, αναδεικνύοντας οπτικά το ακίνητο, με σωστές πληροφορίες και την κατάλληλη τιμολόγηση με ειδικό λογισμικό, γλιτώνοντας τον ιδιοκτήτη από την έρευνα αγοράς. Προωθεί το ακίνητο σε περισσότερες πλατφόρμες μίσθωσης (Airbnb / Booking / Expedia κλπ), φροντίζει να μην υπάρχουν διπλοκρατήσεις και διαφορές στην τιμολόγηση με τον κατάλληλο channel manager που προσαρμόζει αυτόματα την τιμή σε κάθε πλατφόρμα.

Στην τρίτη φάση των κρατήσεων, η εταιρία φροντίζει να επικοινωνεί άμεσα και κατανοητά με τον επισκέπτη, φροντίζει για την καθαριότητα και τον ιματισμό του ακινήτου, για όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας από την covid19 και να έχει σε ετοιμότητα συνεργείο για τυχόν τεχνικές βλάβες. Διαδικασίες δηλαδή και ενέργειες σε 24ωρη βάση που εκτελούνται από στελεχωμένο τμήμα Operations της εταιρίας, επαγγελματικό συνεργείο καθαρισμού BNBCLEAN που εγγυώνται και την απολύμανση για όλα τα ακίνητα.

Φυσικά, όλη αυτή η διαδικασία απαιτεί νομική και λογιστική παρακολούθηση, που περιλαμβάνει την παρακολούθηση των νομικών εξελίξεων γύρω από την βραχυχρόνια μίσθωση, την καταχώρηση του ακινήτου στο μητρώο της ΑΑΔΕ, λογιστικές υπηρεσίες, δηλώσεις, φορο-ελαφρύνσεις κλπ.  

MINT Ρέθυμνο

Η υπεραξία για τους ιδιοκτήτες ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης

Αν συνυπολογίσουμε το κόστος των υπηρεσιών και εργαλείων, την αύξηση της πληρότητας από τα πολλά παράλληλα κανάλια (ΟΤΑs) διαφήμισης και προβολής των ακινήτων αλλά και πολλούς εταιρικούς πελάτες, το κόστος του προσωπικού χρόνου του ιδιοκτήτη, η Mint προσδίδει αξία στο ακίνητο, παραπάνω από την αμοιβή της.

Το ασυναγώνιστο πακέτο υπηρεσιών εγγυάται ξεγνοιασιά και όφελος για τον ιδιοκτήτη, απαλλάσσοντάς τον από πλήθος γραφειοκρατικών και λειτουργικών εξόδων, αλλά κυρίως, την ταλαιπωρία, την ανασφάλεια και το άγχος της διαχείρισης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στα γραφεία της εταιρείας: 2810-226259 (Κρήτη) και 210-3221645 (κεντρικά) ή συμπληρώστε τα στοιχεία του ακινήτου σας εδώ: https://www.mintyourhouse.com/forma-endiaferontos/ και οι υπεύθυνοι ακινήτων θα επικοινωνήσουν αμέσως μαζί σας!

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ