Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Κάτι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ συμβαίνει σε αυτή τη γωνιά του Ρεθύμνου – Δείτε το story της Ανθρωπιάς

Δημοσιεύτηκε

στις

Jo-An Palace
Διαφήμιση
Διαφήμιση
503 Shares

Δεν λείπει η Ανθρωπιά σε αυτή την Κρητική γωνιά και το Ρέθυμνο έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι διαθέτει ανθρώπους που η καρδιά τους σκιρτάει ακόμα. Ανθρώπους που η «αλληλεγγύη» δεν είναι απλά μια λέξη χαραγμένη στο μυαλό τους, αλλά μια κοσμοθεωρία που μετουσιώνεται σε πράξη με την πρώτη ευκαιρία.

Έτσι και τώρα, έτσι και σήμερα, έτσι και πριν από λίγο, πέσαμε πάνω σε ένα story στο instagram που μας έκανε ακόμα περισσότερο αισιόδοξους για τους ανθρώπους που μας περιτριγυρίζουν σε τούτη εδώ την πόλη. 

Πομπός του μηνύματος, οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου Jo-An Palace και του Mainstreet Cafe, οι οποίοι γνωστοποίησαν ότι διαθέτουν στο εξής τον μπουφέ τους σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Όχι παροδικά, όχι ευκαιριακά, αλλά κάθε μέρα, οι συμπολίτες μας που το επιθυμούν, θα λάβουν μέρος μιας μικρής -αλλά άκρως σημαντικής- γενναιοδωρίας που κάποτε θα επιστρέψουν πολλαπλάσια στους γύρω τους. Γιατί έτσι λειτουργεί ο λυτρωτικός κύκλος της αλληλεγγύης που θα μας βοηθήσει να γίνουμε άπαντες καλύτεροι…

Το story που δημοσιεύτηκε:

«Ένα μήνυμα Αγάπης: Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν μια δύσκολη περίοδος για όλους μας. Γι’ αυτό με πολλή αγάπη και απόλυτη εχεμύθεια, από την οικογένεια του Mainstreet και του Jo-An Palace, προσφέρεται, από τις 11:30 τις καθημερινές και 12:30 τα Σαββατοκύριακα, ο μπουφές μας σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.»

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap