Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Αδιανόητο! Σε αυτό το δέντρο έσπασε το κεφάλι του ο πρόεδρος του σωματείου ΑμεΑ Ρεθύμνου

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Να μην ξέρεις από τι κινδυνεύεις και από πού θα σου ‘ρθει έχει καταντήσει αυτή η πόλη. Ο πρόεδρος του σωματείου ΑμεΑ Ρεθύμνου, Δημήτρης Τσαχάκης, περνώντας από όδευση τυφλών λόγω των σοβαρών προβλημάτων στην όρασή του, βρέθηκε χτυπημένος λόγω επιδεικτικής αδιαφορίας.

Ένα οπωροφόρο δέντρο τυγχάνει να έχει χαμηλά κλαδιά, με αποτέλεσμα να κουτουλήσει ο Δημήτρης Τσαχάκης και να χτυπήσει στο κεφάλι. Το αδιανόητο περιστατικό συνέβη στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στην περιοχή της Σοχώρας. Ό,τι και να ειπωθεί θα είναι λίγο, δεδομένου και ότι είναι κάτι που έχει επαναληφθεί κατά το παρελθόν σε άλλο σημείο.

Ο Δημήτρης Τσαχάκης προχώρησε σχετική ανάρτηση στην οποία αναφέρει:

“Μόλις έσπασα το κεφάλι μου σ’ αυτό το δέντρο. Το κατάστημα έχει κλείσει το πεζοδρόμιο και το κλαδί του δέντρου είναι στο ύψος του κεφαλιού. Είναι στην πλατεία της Σοχώρας δίπλα στην Αστυνομία. Τέτοιες παγίδες είναι γεμάτη η πόλη. Που είναι ο δήμος και η αστυνομία;”

Και μάλιστα δεν είναι δυστυχώς η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό:

“Ο διάδρομος όδευσης τυφλών είναι ελεύθερος αλλά το δέντρο είναι από πάνω. Για φανταστείτε ένας τυφλός ή με προβλήματα όρασης ή ένας αφηρημένος τι έχει να πάθει. Πέρυσι μου έκαναν 5 ράμματα στο φρύδι από τέντα. Ο δήμος είναι ανύπαρκτος”.

Ας ελπίσουμε ιθύνοντες και πολίτες να λειτουργούν στο εξής με περισσότερη ενσυναίσθηση για τους συμπολίτες στο Ρέθυμνο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ