Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση minoan

ΚΡΉΤΗ

Χανιά: Τους βγήκε ξινή η πενθήμερη

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πενθήμερη …επιδημία γρίπης «θέρισε» τους μαθητές της τρίτης τάξης του 4ου Γενικού Λυκείου Χανίων και έκανε σίγουρα αξέχαστη την εκδρομή τους στην Θεσσαλονίκη.

Όπως μετέφεραν στο zarpanews.gr καλά πληροφορημένες πηγές, τα πρώτα κρούσματα αδιαθεσίας, εντοπίστηκαν ήδη από το λεωφορείο στον δρόμο από τον Πειραιά προς την Θεσσαλονίκη. Αρχικά, υπήρξαν σκέψεις ότι επρόκειτο για κρύωμα, αφού το προηγούμενο βράδυ τα παιδιά είχαν μείνει έξω στο κρύο στο λιμάνι της Σούδας για αρκετή ώρα, περιμένοντας να ελεγχθούν οι χώροι του Blue Galaxy μετά από το τηλεφώνημα για βόμβα που αποδείχτηκε φάρσα.

Σύντομα όμως και φτάνοντας στο ξενοδοχείο, ο ένας μετά τον άλλον οι μαθητές άρχιζαν να εμφανίζουν συμπτώματα γρίπης με αποτέλεσμα τελικά να νοσήσουν 34 παιδιά, 20 περίπου από τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο!

Οι συνοδοί καθηγητές από την πρώτη στιγμή κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να απομονώσουν τους ασθενείς όμως τελικά φάνηκε πως ήταν ήδη αργά αφού τα παιδιά προφανώς είχαν «κολλήσει» στους κλειστούς χώρους του καραβιού και του λεωφορείου.

Ευτυχώς, -εκτός από την αναστάτωση- δεν δημιουργήθηκαν σοβαρότερα προβλήματα, καθώς κανένας μαθητής δεν παρουσίασε επιπλοκές και η εκδρομή συνεχίστηκε (σχεδόν) κανονικά για τους υπόλοιπους που ακολουθούσαν το πρόγραμμά τους ενώ  οι ασθενείς παρέμεναν με συνοδό στο ξενοδοχείο.

Τελικά το σχολείο επέστρεψε στα Χανιά κανονικά την προγραμματισμένη ημέρα ενώ για το συμβάν έχει ενημερωθεί η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

 

 

Πηγή: zarpanews

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ