Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση minoan

ΛΑΣΙΘΙ

Θετικό στον κορονοϊό 3χρονο αγόρι

Δημοσιεύτηκε

στις

αγοράκι
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Kλειστό για 14 ημέρες θα παραμείνει το τμήμα του παιδικού σταθμού της Αγίας Φωτεινής στην Ιεράπετρα μετά τα κρούσμα κορονοϊού που βρέθηκε σε ένα 3χρονο αγόρι μετά από rapid test που έκανε χθες.

Η πρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α, Μαρία Σακαδάκη, μιλώντας σήμερα στο Ράδιο Λασίθι ανέφερε πως μετά από συνεχή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ, η απόφαση για κλείσιμο του τμήματος για 14 ημέρες είναι δεδομένη, ενώ σήμερα θα γίνει πλήρης απολύμανση σε όλο τον παιδικό σταθμό.

Ο συγκεκριμένος παιδικός σταθμός έχει 4 τμήματα, που συστεγάζονται στο ίδιο κτίριο, και το ενδεχόμενο να κλείσουν όλα τα τμήματα θα παραμείνει ανοιχτό και σήμερα, κάτι που θα κριθεί από το αποτέλεσμα των μοριακών τεστ που έχει γίνει στο 3χρονο παιδί και στον πατέρα του, αλλά και των τεστ που θα κάνει σήμερα η μητέρα του και το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας που φοιτά στην Γ’ Τάξη του 3ου Γυμνασίου της Ιεράπετρας. Εφόσον βρεθούν θετικά μοριακά τεστ στην οικογένεια, η απόφαση του ΕΟΔΥ μπορεί να αλλάξει και να κλείσουν όλα τα τμήματα.

Η κα Σακκαδάκη ανέφερε πως σε κάθε περίπτωση έχει γίνει συνεννόηση ώστε είτε την Κυριακή είτε τη Δευτέρα να κάνουν rapid test όλοι οι εκπαιδευτικοί του παιδικού σταθμού.

Το παράδειγμα του Αγίου Νικολάου και του παιδικού σταθμού της Αμμούδας που έγινε η αιτία για δεκάδες κρούσματα σε όλο το Δήμο είναι χαρακτηριστικό του πόσο γρήγορα μπορεί η κατάσταση να χειροτερέψει και έτσι πρέπει από όλους να γίνει το καλύτερο δυνατό για να μην υπάρξουν μεγαλύτερες συνέπειες, ανέφερε η κα Σακαδάκη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ