Βρειτε μας στα Social Media

ΛΑΣΙΘΙ

Κρήτη: Ανώνυμο τηλεφώνημα αποκάλυψε καταγγελία βιασμού 17χρονης από 55χρονο

Δημοσιεύτηκε

στις

κακοποίηση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που αναφερόταν σε ανήλικο κορίτσι ήταν αρκετό ώστε να κινητοποιήσει άμεσα την ΕΛ.ΑΣ στο Λασίθι προκειμένου να ερευνήσει πληροφορία που τελικά έμελλε να καταλήξει σε καταγγελία για βιασμό ανήλικης.

Πληροφορίες του Cretalive αναφέρουν ότι το τελευταίο 24ωρο αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγίου Νικολάου χειρίζονται με μεγάλη προσοχή υπόθεση που αφορά στην καταγγελία σεξουαλικής κακοποίησης 17χρονης από 55χρονο συγχωριανό της, πριν από περίπου τρεις μήνες.

Είναι αξιοσημείωτο ότι το ανώνυμο τηλεφώνημα που έγινε στην Αστυνομία δεν μιλούσε για βιασμό.

Ο πολίτης που πήρε τηλέφωνο ανέφερε ότι ανήλικο κορίτσι σύχναζε σε καφενείο που δεν ήταν κατάλληλο για την ηλικία του. Το περιεχόμενο του ανώνυμου τηλεφωνήματος κινητοποίησε άμεσα τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αγίου Νικολάου, οι οποίοι χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισαν να μεταβούν στο χωριό και στο συγκεκριμένο καφενείο και να αναζητήσουν οι ίδιοι την ανήλικη.

Αστυνομικοί προσέγγισαν την 17χρονη ενώ κάλεσαν και τους γονείς της και με την συνδρομή ψυχολόγου, κατάφεραν να «ξεκλειδώσουν» κάπως την ανήλικη και να τους εμπιστευθεί κάποια πράγματα.

Η 17χρονη φέρεται να περιγράφει τραυματική εμπειρία βιασμού, ωστόσο οι Αρχές προσπαθούν με μεγάλη προσοχή να συνθέσουν βήμα-βήμα, κατάθεση-κατάθεση όλες τις πτυχές αυτής της υπόθεσης και να φωτίσουν πλήρως τις συνθήκες υπό τις οποίες ζούσε η 17χρονη.

Κρήτη: Νέο περιστατικό ασέλγειας σε ανήλικη ερευνά η αστυνομία

Ρόδος: «Με βίασε ο πατέρας μου» – Τι εκμυστηρεύτηκε 16χρονη στο σχολείο της

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ