Βρειτε μας στα Social Media

ΛΑΣΙΘΙ

«Έκλεισε» νοσοκομείο της Κρήτης λόγω μεγάλης διασποράς κρουσμάτων κορονοϊού

Δημοσιεύτηκε

στις

μαχαιριές
Διαφήμιση
Διαφήμιση
31 Shares

Χωρίς τις περισσότερες βασικές υπηρεσίες θα λειτουργεί για την επόμενη εβδομάδα το Νοσοκομείο Ιεράπετρας εξαιτίας της πολύ μεγάλης διασποράς σε κρούσματα κορονοϊού τόσο εντός του Νοσοκομείου αλλά και γενικά σε ασθενείς που τις τελευταίες ημέρες πηγαίνουν για εξετάσεις.

Το πρόβλημα με την διασπορά εντός Νοσοκομείου είχε αρχίσει να φαίνεται από την προηγούμενη εβδομάδα στην Παθολογική κλινική, και εξαρχής υπήρχε η σκέψη να σταματήσουν να εκτελούνται προγραμματισμένα χειρουργεία και τακτικά ιατρεία και τελικά η κατάσταση έφτασε στα όριά της χθες οπότε και πάρθηκε η σχετική απόφαση από τον διοικητή κ. Καλλιονάκη.

Όπως επιβεβαιώνει ο αναπληρωτής διοικητής στο Ράδιο Λασίθι, από χθες και για μία εβδομάδα, για λόγους πρόληψης, δεν θα πραγματοποιούνται τακτικά ιατρεία, ραντεβού, και προγραμματισμένα χειρουργεία με σκοπό να περιοριστεί η διασπορά και να μην υπάρξει ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα.

Όπως λέει ο κ. Καλλιονάκης, το Νοσοκομείο θα εξυπηρετεί μόνο έκτακτα περιστατικά ενώ για εξετάσεις θα γίνονται δεκτά άτομα μόνο εφόσον η κατάσταση της υγείας τους κριθεί πάρα πολύ σοβαρή.

Κρούσματα έχουν προκύψει τόσο σε αρκετούς γιατρούς και σε νοσηλευτές, ενώ τελευταία έχει προκύψει και μεγάλος αριθμός ασθενών που εντοπίζονται θετικοί ενώ πηγαίνουν στο Νοσοκομείο για άλλα θέματα υγείας.

Πηγή: radiolasithi

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap