Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα αποκαλύπτει: «Κρητικιά η γυναίκα του γιου μου!»

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όσο περνούν οι μέρες από το τραγικό περιστατικό με τη δολοφονία του Βορειοηπειρώτη Κωνσταντίνου Κατσίφα, τόσο περισσότερες είναι και οι λεπτομέρειες που βγαίνουν στην επιφάνεια γύρω από την ζωή του.

Ο πόνος για τον άδικο χαμό του δεν λέει να μετριαστεί και αποτυπώνεται πλήρως στα λόγια της μητέρας τους, Βασιλικής Κατσίφα:

«Για τον Κωνσταντή μου η σημαία ήταν ο θεός του. Ο Κωνσταντής κάθε χρόνο με δικά του χρήματα σημαιοστόλιζε το χωριό μας. Έφερνε υλικά από τη Θεσσαλονίκη κρυφά και έφτιαχνε σημαίες. Τόσο περήφανος ήταν για αυτόν τον ματωμένο τόπο μας. Το παιδί μου το παρακολουθούσαν εδώ και πέντε χρόνια. Και πέντε μέρες πριν τον σκοτώσουν παρακολουθούσαν τις κινήσεις του. Πήγαινε, δούλευε και ερχόταν. Δεν μας άφηνε καθόλου μόνους. Είχε αγάπη για το χωριό μας, για τη Βόρειο Ήπειρο. Κάθε φορά που ερχόταν, έφερνε κρυφά και σημαίες», με την ίδια να συμπληρώνει: «Το μόνο που αποζητώ είναι να έρθει να με πάρει, να είμαι μαζί του. Παρακαλάω την Παναγία να πάω κοντά του, να τον βρω. Όμως θα κάνω υπομονή μέχρι να μεγαλώσει η κορούλα του, η Βασιλική, που την είχε κορώνα στο κεφάλι του». 

 

 

Αναφερόμενη στην 13χρονη εγγονή της, η κυρία Βασιλική φρόντισε να δώσει στον κόσμο ορισμένες λεπτομέρειες από την προσωπική ζωή του γιου της οι οποίες δεν ήταν γνωστές στο ευρύ κοινό: «Την κορούλα του τη λάτρευε. Τρελαινόταν. Γιατί και εκείνος παιδί ήταν όταν έγινε πατέρας, μόλις 19 ετών. Η γυναίκα του ήταν 17 ετών από την Κρήτη, την οποία υπεραγαπούσε και εκείνη. Την είχαμε και την έχουμε σαν κόρη μας ακόμα και σήμερα. Πηγαίναμε όλοι μαζί στον Πόρο, που είναι το άλλο μου παιδί, και κάθε καλοκαίρι κάναμε όλοι μαζί τα μπάνια».

 Τέλος, αναφέρθηκε σε ολόκληρο τον ελληνισμό ο οποίος της συμπαραστέκεται τούτες τις δύσκολες ώρες: «Θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε όλο τον Ελληνισμό, να έχουν την υγεία τους και την ευχή μου για τη συμπαράσταση που μου έδειξαν και μου δείχνουν. Είμαι υποχρεωμένη σε όλους τους Έλληνες».

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ