Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Εργαζόμενοι στην καθαριότητα βρήκαν πορτοφόλι με λεφτά και το επέστρεψαν

Δημοσιεύτηκε

στις

PORTOFOLI
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την εντιμότητά τους και το ήθος τους απέδειξαν εργαζόμενοι στην Διαδημοτική Επιχείρηση Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων στα Χανιά, που βρήκαν πορτοφόλι που περιείχε χρήματα και τσαντάκι με έγγραφα και τα επέστρεψαν.

Τέσσερις εργαζόμενοι στην υπηρεσία αποκομιδής των απορριμμάτων βρήκαν το πορτοφόλι και το τσαντάκι κατά την διάρκεια της βάρδιας τους στο παλιό λιμάνι των Χανίων και τα παρέδωσαν στην Αστυνομία.

Για τη στάση των εργαζομένων της η ΔΕΔΙΣΑ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τους ευχαριστεί για τον επαγγελματισμό και την ευαισθησία που έδειξαν όταν κατά τη διάρκεια της εργασίας τους όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται στην ανακοίνωση, «αισθανόμαστε υπερηφάνεια και ικανοποίηση για τους εργαζόμενους μας οι οποίοι αδιαμφισβήτητα αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση. Κάθε παρόμοια πράξη ξεχωρίζει ηθικά και συντελεί στην ενίσχυση του κύρους της επιχείρησης».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Η ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε. (ΟΤΑ) εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στους εργαζόμενους Πήχα Θεόδωρο, Λαγογιάννη Στυλιανό, Μαραγκουδάκη Ευστράτιο και Μαλαδάκη Νικόλαο, για τον επαγγελματισμό και την ευαισθησία που έδειξαν όταν, κατά τη διάρκεια της εργασίας τους, παρέδωσαν στην αστυνομία ένα πορτοφόλι και ένα τσαντάκι με έγγραφα.

Αισθανόμαστε υπερηφάνεια και ικανοποίηση για τους εργαζόμενους μας οι οποίοι αδιαμφισβήτητα αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση. Κάθε παρόμοια πράξη ξεχωρίζει ηθικά και συντελεί στην ενίσχυση του κύρους της επιχείρησης».

Και σε όποιον φαντάζει ότι οι καθαριστές έκαναν το αυτονόητο, ας αναλογιστούν πόσες φορές έχουν χάσει κάτι σημαντικό και δεν το βρήκαν ποτέ… Γιατί καμιά φορά, τα αυτονόητα δεν είναι δεδομένα, αλλά ζητούμενα…

 

Πηγή: newsit

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ