Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Αδυνατείς να το πιστέψεις: Μοίρασαν κουβέρτες του… 1957 στους σεισμόπληκτους της Κρήτης;

Δημοσιεύτηκε

στις

κουβέρτες Κρήτη
Διαφήμιση
Διαφήμιση
1.6K Shares

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μία φωτογραφία η οποία δείχνει κουβέρτες που έχουν μοιραστεί στους σεισμοπαθείς της Κρήτης με έτος χρονολογίας το… κοντινό 1957!

Κουβέρτες από το Υπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας, όπως μαρτυρά η ραφή πάνω τους, με τις οποίες έχουν σκεπαστεί αναξιοπαθούντες ή ευρισκόμενοι σε έκτακτη ανάγκη πρόγονοί μας και ίσως μερικές εκατοντάδες ΕΣΣΟ…

Κουβέρτες οι οποίες τώρα καλούνται να ζεστάνουν όλους εκείνους που είδαν το βιος τους να καταστρέφεται μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα από τη μανία του πρόσφατου καταστροφικού σεισμού.

Για του λόγου το αληθές, σας παραθέτουμε την επίμαχη φωτογραφία -και αναμένουμε την όποια επιβεβαίωση ή διάψευση από επίσημα χείλη:

Σε περίπτωση που όλα τα παραπάνω δεν συνιστούν μια κακόγουστη φάρσα, αντιλαμβάνεται κανείς ότι κάτι πάει στραβά με το… απόθεμα του κράτους σε είδη πρώτης ανάγκης και μία μίνι ανανέωση δεν θα ήταν καθόλου κακή ιδέα.

Κι όλα αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη… Στη «βιτρίνα» του ελληνικού τουριστικού γίγνεσθαι με τα χιλιάδες ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα, που σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του «Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας» ξεπερνούν τις 190.550 κλίνες.

Μήπως θα έπρεπε η κρατική βοήθεια να εστιάσει πρωτίστως στο πώς θα αξιοποιηθεί το ξενοδοχειακό δυναμικό του νησιού ώστε να καλυφθεί η ανάγκη προσωρινής στέγασης των συμπολιτών μας;

Ας  απεγκλωβιστούμε από τις… χρονοκάψουλες που μας επιστρέφουν σε μετεμφυλιακές εποχές ΕΡΕ για να επανέλθουμε στην πραγματικότητα των δυτικών προτύπων κρατικής πρόνοιας που επιτάσσει το 21ο έτος της νέας χιλιετίας.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap