Βρειτε μας στα Social Media

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Κρήτη: 1.500 ευρώ για επέμβαση ζήτησε γιατρός! – Τι απαντά ο διοικητής του νοσοκομείου για το “φακελάκι”

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κάλεσμα στους ασθενείς, από τους οποίους ζητείται “φακελάκι” για οποιαδήποτε ιατρική επέμβαση, να το καταγγείλουν αμέσως στην διοίκηση, απηύθυνε – μέσω του Ράδιο Κρήτη – ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης.

Ο διοικητής του νοσοκομείου ρωτήθηκε από τον Μανώλη Αργυράκη με αφορμή πληροφορίες ότι γιατρός ζήτησε από ασθενή, για χειρουργική επέμβαση το ποσό των 1.500 ευρώ, τα οποία αδυνατεί να καταβάλλει.

Ο κ. Χαλκιαδάκης ζήτησε από ασθενείς – συνοδούς να καταγγέλλουν άμεσα τέτοια περιστατικά, ενώ αναφορικά με την “προστασία” των ασθενών, οι οποίοι εύλογα αγωνιούν για την πορεία της θεραπείας τους, σε περίπτωση καταγγελίας, ήταν κατηγορηματικός, υπογραμμίζοντας ότι το ΠΑΓΝΗ αναλαμβάνει την “προστασία” τους, διαβεβαιώνοντας ότι θα συνεχιστεί απρόσκοπτα και η θεραπεία τους και η όποια επέμβαση τυχόν απαιτείται .

Ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ είπε ότι οι επώνυμες καταγγελίες βοηθούν τόσο τους ασθενείς όσο και τους γιατρούς, καθώς έχει παρατηρηθεί ότι κάποιοι ασθενείς εκβιάζουν με ανυπόστατες καταγγελίες την γρήγορη εισαγωγή τους στο χειρουργείο.

πηγή: ekriti.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ