Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

EOT Γερμανίας: Πρώτη η Κρήτη στις προτιμήσεις! – Οι αφίξεις θα είναι στο επίπεδο του 2019

Δημοσιεύτηκε

στις

άνοιγμα τουρισμού
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Είμαστε πολύ αισιόδοξοι ότι η Ελλάδα θα προσεγγίσει τις τουριστικές αφίξεις του 2019, δήλωσε η διευθύντρια του Γραφείου ΕΟΤ Γερμανίας κυρία Νικολέτα Λεκανίδη.

Το 2021 η Ελλάδα προσέλκυσε 14,5 εκατ. διεθνείς επισκέπτες, έναντι 30,6 εκατ. το 2019. Η γερμανική αγορά εισερχόμενου τουρισμού για την Ελλάδα είναι η πιο σημαντική για τη χώρα μας. Το 2021 σχεδόν 3 εκατ. Γερμανοί ταξίδεψαν στην Ελλάδα, σχεδόν διπλάσιοι σε σχέση με το 2020 και έναντι 4 εκατ. το 2019.

Από επαφές με σημαντικούς τουρ οπερέιτορ προκύπτει ότι η Ελλάδα θα είναι ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς των Γερμανών τουριστών το 2022, σημείωσε η κ. Λεκανίδη. Επί του παρόντος οι δημοφιλέστεροι προορισμοί είναι η Κρήτη, η Ρόδος, η Κως, η Κέρκυρα αλλά και η Πελοπόννησος.

Η χαλάρωση των προϋποθέσεων εισόδου διευκολύνει την πορεία προς ενίσχυση των κρατήσεων από τη Γερμανία. Από τα μέσα Μαρτίου δεν απαιτείται πλέον η συμπλήρωση της φόρμας PLF, το έγγραφο το οποίο κατά την τελευταία διετία της πανδημίας πιστοποιούσε την ασφάλεια των ταξιδιωτών.

πηγή: tornosnews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ