Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Έφυγε στα 57 του χρόνια ο επιχειρηματίας Βασίλης Παπαζήσης

Δημοσιεύτηκε

στις

Παπαζήσης
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Βαθιά θλίψη προκαλεί η είδηση της πρόωρης απώλειας του επιχειρηματία Βασίλη Παπαζήση, προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Thalis E.S., ο οποίος “έφυγε από τη ζωή” την Κυριακή μόλις στα 57 του χρόνια.

Μολονότι ο εκλιπών δεν καταγόταν από την Κρήτη, ωστόσο η επιχειρηματική του δραστηριότητα στα έργα του νησιού και κυρίως στον τομέα της διαχείρισης των απορριμμάτων ήταν καταλυτική.

Ο Βασίλης Παπαζήσης με την ιδιότητα του περιβαλλοντολόγου αναλάμβανε σημαντικά δημόσια έργα και είχε αναπτύξει μια ευρύτατη επιχειρηματική δραστηριότητα στον τομέα του περιβάλλοντος, της κατάρτισης και των υπηρεσιών. Είχε υπάρξει ιδρυτικός μέτοχος και στέλεχος των επιχειρήσεων ΠΕΡΚΑΤ Α.Ε., ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Α.Ε., ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Α.Ε.   Είχε διατελέσει, επίσης,  διευθύνων σύμβουλος σε εταιρίες του κλάδου και διέθετε πολυετή εμπειρία σε έργα περιβάλλοντος μεγάλης κλίμακας.

Είχε σχεδιάσει και εφαρμόσει καινοτόμα επιχειρηματικά σχέδια ανάπτυξης και μετασχηματισμού επιχειρήσεων στις διεθνείς αγορές.

Πηγή: cretalive

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ