Βρειτε μας στα Social Media

XANIA

Υπόθεση βιασμού 19χρονου στα Χανιά: «Έχει βιαστεί πολλές φορές και από πολλούς»

Δημοσιεύτηκε

στις

καταγγελίες
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα προς ένα αναδεικνύονται στοιχεία τη υπόθεσης βιασμού ενός 19χρονου σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά.

Η σοκαριστική υπόθεση σωματικής και σεξουαλικής κακοποίησης που αποκάλυψε στα τέλη του περασμένου Ιούλη το Flashnews.gr φαίνεται ότι θα απασχολήσει για πολύ καιρό ακόμα αφού ξεδιπλώνεται το “κουβάρι” της υπόθεσης, με νέα σοκαριστικά στοιχεία.

Το γεγονός ότι ο 19χρονος αρχικά μιλούσε για σωματική κακοποίηση από τον πατέρα του και εν συνεχεία για σεξουαλική κακοποίηση από έναν 19χρονο φίλο του, ήταν μόνο η κορυφή του “παγόβουνου” σε μια υπόθεση που έχει, δυστυχώς, πολύ βάθος και πολύ δυσάρεστα γεγονότα για το 19χρονο παιδί.

Στο ΑΝΤ1 μίλησε ένας συγχωριανός του 19χρονου, ο οποίος είναι εκείνος που έχει αναλάβει να προστατεύσει το παιδί σε αυτή τη δύσκολη  φάση της ζωής του, προσφέροντας του τα βασικά αλλά και ασφάλεια:

Το παιδί βρίσκεται στο χωριό. Εμείς το φροντίζουμε, αλλά η πολιτεία πρέπει να λάβει τα μέτρα της. Το παιδί αισθάνεται ασφάλεια. Συνεχίζει ωστόσο να μας επιβεβαιώνει ότι έχει υποστεί βιασμούς“, αναφέρει ο συγχωριανός.

“Όταν το παιδί πήγε σε κοινωνικούς λειτουργούς και εν συνεχεία εξετάστηκε από ιατροδικαστή απεδείχθη ότι έχει υποστεί βιασμούς.Το παιδί έχει βιαστεί πολλές φορές και από πολλούς. Το παιδί τους έχει αποκαλύψει όλους, όλα τα πρόσωπα“, επισημαίνει ο άνθρωπος που τη δεδομένη στιγμή το φροντίζει..

Τόνισε δε ότι το παιδί είχε βιαστεί πρόσφατα από τον 66χρονο φίλο του πατέρα του. Οι χώροι βιασμού του είναι πολλοι, διάφορα σπίτια στο χωριό. Μια υπόθεση γεμάτη “συμπληγάδες”…

Η υπόθεση είναι πολύπλοκη και έχει πολλές παραμέτρους που εξετάζονται από την αστυνομία. Το βέβαιο είναι ότι αναμένονται πολλές αποκαλύψεις…

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του ΑΝΤ1

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ