Βρειτε μας στα Social Media

XANIA

Τεράστια απάτη στην Κρήτη: «Άρπαξαν» 320.000 ευρώ από ηλικιωμένη

Δημοσιεύτηκε

στις

απάτη
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εξιχνιάσθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου υπόθεση απάτης και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος πέντε ημεδαπών (τριών γυναικών και δύο ανδρών) για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εγκληματικής ομάδας, της απάτης κατ εξακολούθηση ,της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα σε βάρος δυο ημεδαπών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας, μια Χανιώτισσα  απευθύνθηκε σε επιχείρηση (γραφείο ευρέσεως εργασίας) στα Χανιά αναζητώντας οικιακή βοηθό.

Η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης , με πειστικά επιχειρήματα και προφάσεις κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της εξασφαλίζοντας έτσι πρόσβαση στους τραπεζικούς λογαριασμούς και κάρτες της ιδίας και του συζύγου της.

Με αυτό τον τρόπο και κατά το χρονικό διάστημα από Ιανουάριο 2019 έως Μάρτιο 2022 ανωτέρω ημεδαπή ,η οποία είναι σήμερα έγκλειστη σε Κατάστημα Κράτησης για ομοειδή αδικήματα, από κοινού με τέσσερεις ακόμα ημεδαπούς (μεταξύ των οποίων και μία γυναίκα επίσης έγκλειστη σήμερα σε Κατάστημα Κράτησης),κατάφεραν να αποσπάσουν από την ημεδαπή και το σύζυγό της σταδιακά το χρηματικό ποσό των 322.291 ευρώ .

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ