Βρειτε μας στα Social Media

GOOD NEWS

Η κυρία Βάσω έπιασε πινέλο κι έκανε ΠΑΛΙ το θαύμα της! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Βάσω
Διαφήμιση
Διαφήμιση
100 Shares

“Κάπως έτσι θα ήταν πριν” σκέφτηκε η κα. Βάσω και έπιασε αμέσως τα πινέλα της, τους μπογιάδες της και ξεκίνησε να βάφει.

Η Χανιώτισσαζωγράφος της οδού Κορνάρου” με αγάπη, με μεράκι και με μοναδική ανταμοιβή τον θαυμασμό των πολιτών προς τα έργα της, αυτή τη φορά έδωσε χρώμα σε ένα… άχρωμο εγκαταλελειμμένο κτίριο που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης των Χανίων δημιουργώντας άσχημες εντυπώσεις σε περαστικούς.

Μέχρι σήμερα…

Έπειτα από επανειλημμένες  εκκλήσεις του ιδιοκτήτη η ταλαντούχα – και αυτοδίδακτη – ζωγράφος βρέθηκε στην οδό Βολουδάκηδων και έδωσε μία άλλη νότα στην περιοχή.

Όπως λέει και η ίδια, ο καλύτερος χώρος για να ζωγραφίζεις είναι ένας εγκαταλελειμμένος χώρος. Δεν ζητά τίποτα ως αντάλλαγμα. Διαθέτει αφιλοκερδώς όλο την τον ελεύθερο χρόνο να κάνει αυτό που αγαπά, να ζωγραφίζει και να δίνει χρώμα, σε άχρωμα σημεία.

Η ίδια, έγινε γνωστή για τις καλλιτεχνικές της δεξιότητες από την οδό Κορνάρου, όπου “στόλισε” τον δρόμο με λουλούδια και ζώα. Επίσης, έργα της κ. Βάσως, εκτός από την οδό Κορνάρου, μπορεί κανείς να δει στην οδό Σφακίων αλλά και στο Νοσοκομείο Χανίων.

Μάλιστα, αναμένεται να ομορφύνει και άλλα σημεία στην πόλη τα οποία μας φυλάει για έκπληξη!

Πηγή: zarpanews

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap