Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση minoan
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι στην Κρήτη, κάθε γάμος που σέβεται τον εαυτό του έχει και τον χορό της νύφης να βαστάει τουλάχιστον 45 λεπτά! Υπάρχουν όμως και κάποιοι γάμοι που είναι σε άλλο επίπεδο! Γιατί δεν αρκεί να τηρήσεις απλά την παράδοση, αλλά και να την τιμήσεις με τον καλύτερο τρόπο που μπορείς!

Ιούνιος 2022 στην Κρήτη μετά από τα πέτρινα καλοκαίρια του κορονοϊού, η πιο μερακλίνα νύφη τση Κρήτης αγαπάει και τιμά την παράδοση και το αποδεικνύει έμπρακτα και στον γάμο της! Συνοδευόμενη επί σκηνής από τον Παραδοσιακό Σύλλογο Ν. Χανίων τα Σφακιά, ξεδίπλωσε το ταλέντο της επί σκηνής!

Ο Νίκος Γομπάκης και η Αλεξάνδρα Κασωμένου περίμεναν χρόνια για αυτή τη στιγμή και η Ιωάννα Σφηνιά έβαλε τα δυνατά της κι απαθανάτισε αυτές τις ανεπανάληπτες στιγμές με τον καλύτερο τρόπο για να νιώσουν υπερήφανοι όλοι, Κρητικοί και αγαπώντες την Κρήτη μας!

Κι εκεί λοιπόν που βλέπεις το χορευτικό συγκρότημα να πλαισιώνει τη νύφη στη μέση, ξάφνου η νύφη στο κέντρο της σκηνής και δωσ’ του τα χειροκροτήματα και οι φιγούρες! Και βέβαια κοπελιές και παλικάρια χόρεψαν και έκαναν και ταλίμια και φιγούρες, αλλά η μερακλίνα νύφη έκλεψε την παράσταση και τις εντυπώσεις!

Η Αλεξάνδρα αγαπά πολύ τον χορό, όπως και μια σχετική φράση του Καβάφη: Όταν χορεύεις, γράφεις στη γη αυτό που θέλει να πει η ψυχή σου…

Το έγραψε στη γη ανεξίτηλα η Αλεξάνδρα στο γάμο της και… κέντησε και… ζωγράφισε και ανεπανάληπτες στιγμές χάρισε με τον σύζυγό της τον Νίκο να καμαρώνει την μερακλίνα του γυναίκα του και είναι και στιγμές που τα παιδάκια τους θα έχουν να αφηγούνται και στα δικά τους παιδάκια!

Τι άλλο να ευχηθούμε κι εμείς από το Daynight.gr από το να βρει μιμητές αυτός ο υπέροχος γάμος και να είστε όλοι καλά και με βίο ανθόσπαρτο!!

Ρεθυμνιώτης «γκρέμισε» τον Πύργο της Πίζας με Κρητικούς χορούς!

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ