Βρειτε μας στα Social Media

XANIA

Αναστάτωση σε σχολείο της Κρήτης: Βάζουν παιδιά της Γ και Δ τάξης να κάνουν μάθημα μαζί!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κλειστό επ’ αόριστον θα παραμείνει το δημοτικό σχολείο Γερανίου στον Δήμο Πλατανιά, όπως αποφάσισε ο σύλλογος γονέων του σχολείου εξαιτίας της υποβάθμισης του σχολείου σε πενταθέσιο, πράγμα που σημαίνει ότι τα παιδιά της Γ και της Δ τάξης θα πρέπει να κάνουν μάθημα μαζί.

Το πρωί, οι γονείς συγκεντρωθήκαν έξω από το σχολείο και δεν επέτρεψαν να γίνει αγιασμός, εκφράζοντας έντονες διαμαρτυρίες για την απόφαση αυτή της διεύθυνσης εκπαίδευσης που είχε γίνει γνωστή τον Ιούλιο.

Με έναν μονάχα εκπαιδευτικό το πρόβλημα λύνεται, δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων, Γιώργος Μακρής, ξεκαθαρίζοντας ακόμα πως το σχολείο δεν θα ανοίξει αν δεν λυθεί το πρόβλημα.

Επισήμανε ακόμα ότι φέτος τα παιδιά που φοιτούν στο σχολείο είναι περισσότερα από πέρσι, ενώ τα επόμενα χρόνια αναμένεται να αυξηθούν ακόμα περισσότερο.

Ο δήμαρχος Πλατανιά βρέθηκε επίσης στο σημείο, τονίζοντας ότι ο δήμος εχει απευθυνθεί σε ούλους τους αρμοδίους, από τη διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης μέχρι ακόμα και την  υπουργό παιδείας, αλλά σαφή απάντηση δεν έλαβε από κανέναν.

Τη στήριξη τους στο αίτημα των γονέων εξέφρασαν και οι εκπρόσωποι της μείζονος και της ελάσσονος αντιπολίτευσης που επίσης βρέθηκαν στο σχολείο.

Δείτε φωτογραφίες από την κινητοποίηση που έλαβε χώρα έξω από το σχολείο στο zarpanews

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ