Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Aqua Blue: Αυτό είναι το πλοίο που θα συνδέσει την Κρήτη με την Θεσσαλονίκη | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση
0 Shares

Όπως σας γράψαμε και τις προάλλες η ακτοπλοϊκή σύνδεση της νύφης του Θερμαϊκού (βλέπε Θεσσαλονίκη) με το πιο όμορφο νησί του κόσμου (βλέπε Κρήτη) βρισκόταν προ των πυλών και δεν έμεναν παρά τα τυπικά για να ολοκληρωθεί. Τελικά, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από την Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, η οποία έκανε επίσημο καλωσόρισμα στα δρομολόγια του Aqua Blue της Sea Jets που θα εκτελεί την γραμμή Θεσσαλονίκη-Σποράδες-Κυκλάδες-Κρήτη.

«Η ακτοπλοϊκή απομόνωση της Θεσσαλονίκης, τουλάχιστον για φέτος το καλοκαίρι, σπάει. Μετά τα δρομολόγια για Σποράδες των ταχύπλοων Super Speed και Super Cat της Golden Star Ferries, από τις 26 Ιουνίου έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2018, το ιστορικό αξιόπλοο Aqua Blue της εταιρείας SeaJets, επιστρέφοντας πλήρες ανανεωμένο στη Θάλασσα του Αιγαίου, ολοκληρώνει την ακτοπλοϊκή γραμμή συνδέοντας τη Θεσσαλονίκη, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες και την Κρήτη», είπε στην αρχή η κα. Πατουλίδου, για να αναφερθεί στην συνέχεια σε όλους εκείνους τους φορείς που «δώσανε αέρα στα πανιά μιας ξεχασμένης ακτοπλοϊκής γραμμής, την οποία επιζητούσαν οι προαναφερόμενοι προορισμοί».

Κάθε Τρίτη και Παρασκευή το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Σκιάθο-Άνδρο-Σύρο-Τήνο-Μύκονο-Πάρο-Νάξο-Σαντορίνη-Ηράκλειο, θα διαρκεί πάνω κάτω 19 ώρες ενώ κάθε Δευτέρα θα εκτελεί το πολύ πιο σύντομο Σκιάθος-Σκόπελος-Αλόννησος.

Με ηλικία 43 ετών το Aqua Blue δεν διεκδικεί δάφνες νεοτερικότητας, είναι όμως σίγουρα ένα πολύ έμπειρο πλοίο που πληρεί όλες τις προδιαγραφές, ιδιαίτερα όσον αφορά στο μέγεθος, αφού τα 400 κρεβάτια που διαθέτει σε συνδυασμό με την ικανότητά του να μεταφέρει 1000 επιβάτες και 75 φορτηγά το κάνουν να δείχνει πελώριο.

Το Aqua Blue εν δράσει

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap