Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Ο Αντώνης Τσαπατάκης δίνει πραγματική «μάχη» για να μπει στο αυτοκίνητό του | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Τσαπατάκης
Διαφήμιση
Διαφήμιση
92 Shares

Ο Χανιώτης Παραολυμπιονίκης, Αντώνης Τσαπατάκης, ο οποίος κατά καιρούς προχωρά σε δημοσιεύσεις προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους τα άτομα με δυσκολίες στη μετακίνησή τους, ανέβασε ένα βίντεο στο Facebook από ένα πρόσφατο περιστατικό στο Θεσσαλονίκη.

Σε αυτό, ο αγαπημένος Χανιώτης αθλητής καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να μπει στο αυτοκίνητό του, το οποίο είχε σταθμεύσει σε θέση ΑμΕΑ, ωστόσο ένας άλλος οδηγός είχε διπλοπαρκάρει ακριβώς δίπλα του…

Η δημοσίευση του Αντώνη Τσαπατάκη:

“Άλλη μια φορά που διαπίστωσα ότι κάποιοι στερούν αυτό το δικαίωμα από τους ανθρώπους με διαφορετικό τρόπο κίνησης ή ζωής ( όπως αναφέρομαι αντί για τον όρο ανάπηροι ή ΑΜΕΑ) και αποφασίζουν για το αν θα ζήσουν.

Άλλη μια φορά που διαπίστωσα, από προσωπική εμπειρία, ότι πρέπει να συνεχίσω να δημοσιεύω τέτοιες συμπεριφορές μήπως και αλλάξει η “α-παιδεία” όλων εκείνων…
Καμιά φορά όμως, δεν θα με σταματήσει από το να πιστεύω ότι θα αλλάξουμε!

Για την ιστορία, είχα παρκάρει το αυτοκίνητο μου σε θέση στάθμευσης για ανθρώπους με διαφορετικό τρόπο κίνησης και ο οδηγός του λευκού αυτοκινήτου διπλο-πάρκαρε.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να μην μπορώ να ανοίξω όσο χρειάζεται την πόρτα για να μπω και να βάλω το καρότσι μέσα. Τα κατάφερα όμως, όπως κάθε φορά!

Τι θα συμβεί όμως όταν τα χέρια μου θα πάψουν να είναι δυνατά;…”

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap